املت فلفل سبز و سیب زمینی؛ آخر هفتهای پرانرژی داشته باشید
جمعه 4 مرداد 1398 8:23 PM
وبسایت غذالند: غذا از نیازهای اولیه و مهم انسان میباشد این موضوع باعث شده است که آشپزی به هنر گسترده تبدیل شده و روز به روز پیشرفت چشمگیری داشته باشد. سر آشپزها و متخصصین آشپزی همواره در تلاش اند که طمعهای تازه و متفاوتی را خلق کند. اما با این وجود، غذاهای کلاسیک مورد استقبال بیشتر مردم سراسر جهان قرار میگیرد. یکی از این غذاهای کلاسیک املت فلفل سبز و سیب زمینی میباشد. اگر شما نیز از طرفداران این غذای خوشمزه هستید تا انتها با ما همراه باشید.
املت را میتوان در دستهی غذاهای ساده، خوشمزه و به صرفه قرار داد. بطوریکه تقریبا همهی ما در طول عمر آن را بارها میخوریم. شاید این سوال برای شما پیش آمده باشد که املت از کجا آمده و یا اینکه اختراع آن تصادفی بوده یا یک خلاقیت بوده است؟ برای یافتن پاسخ این سوالات، ابتدا به ریشهی لغت مراجعه میکنیم. (Omelette) ذکلمهای فرانسوی است که نخستین بار توسط یکی از نشریههای آشپزی به نام آشپزی بورژوا مطرح شد. املت همواره در جوامع گوناگون وجود داشته است.
خواص املت
از خواص مهم و قابل توجه املت میتوان به دفع استرس و ویتامین B آن اشاره نمود. همچنین دفع اختلالات عصبی در مغز از دیگر خواص املت میباشد. لازم بذکر است املت و غذاهایی که در آنها به میزان قابل توجهی از تخم مرغ استفاده میشود سرشار از ویتامین B است. ویتامین B از ویتامینهای ضروری بدن است که کمبود آن اختلالات عصبی در مغز را به همراه دارد. در این مقاله طرز پخت املت فلفل سبز و سیب زمینی را برای شما علاقهمندان قرار داده ایم.
مواد لازم
مراحل پخت
۱. ابتدا ماهیتابه را بر روی شعلهی ملایم قرار داده و دو قاشق غذا خوری روغن مایع در داخل آن ریخته و سیب زمینیها را کمی تفت داده تا نرم شوند و سپس از ماهیتابه بر میداریم.
۲. سپس گوجه فرنگیها را به صورت پوره درآورده و در داخل تابه تفت میدهیم.
۳. حال گوجه فرنگیها را به سیب زمینیها اضافه کرده و فلفل سبز را به مخلوط سیب زمینی و گوجه فرنگی افزوده و به میزان دلخواه نمک و فلفل و مقداری پودر سیر اضافه میکنیم.
۴. همهی مواد را با پنیر پیتزای رنده شده مخلوط میکنیم.
۵. حال تمامی مواد را در ظرفهایی که برای هر نفر آماده کرده ایم (مواد لازم ارائه شده برای ۴ نفر میباشد) ریخته و روی هر ظرف یک عدد تخم مرغ میشکنیم.
۶. روی تخم مرغها مقداری فلفل سیاه پاشیده و جهت تزئین و طمع دار کردن از چند برگ جعفری یا گشنیز استفاده میکنیم.
۷. فر را با حرارت ۴۰۰ درجه فارنهایت یا ۲۰۰ درجه سانتی گراد از قبل گرم کرده و ظرف محتوای املت را بر روی پنجرهی وسط فر به مدت ۸ دقیقه قرار میدهیم تا پنیر آب شود.
۸. سپس فر را از بالا روشن کرده تا ۲ یا ۳ دقیقه از بالای فر به املت حرارت رسیده و پنیر به همراه تخم مرغ طلایی و خوش رنگ شود.
۹. ظرفها را از فر بیرون آورده و اجازه میدهیم خنک شود سپس به همراه نان تازه، سبزی خوردن و دوغ این غذای خوشمزه را سرو کنید.
نکات غذایی
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست