سالاد تخم مرغ کلاسیک؛ صبحانهای هوسبرانگیز!
جمعه 4 مرداد 1398 8:23 PM
مجله قرمز: سالاد تخم مرغ کلاسیک یک سالاد راحت و آسان است که با وجود موادی ساده و کم بسیار خوشمزه و خوش طعم است. این ساندویچ با تخم مرغ آب پز، مایونز، سس خردل، کرفس و سبزیجات تازه درست میشود و بهترین پیشنهاد برای صبحانه شماست.
سالاد تخم مرغ میتواند یکی از دوستان خوب شما باشد، چون بسیار سریع و آسان درست میشود بخصوص وقتی که وقت درست کردن پلو و خورش ندارید این سالاد، به کمک شما میآید و همچنین هنگامی که خسته و کوفته از سر کار بر میگردید، روی صندلی استراحت میکنید در حالی که چند تخم مرغ در حال آب پز شدن هستند و بقیه مراحل هم که آسان است.
این سالاد یک سالاد انعطاف پذیر است، چون هر کسی میتواند آن را بنا بر سلیقه خود درست کند، اما همین چند ماده تشکیل دهنده که ما استفاده میکنیم برای داشتن طعمی عالی کافی است. البته اگر بخواهید میتوانید از ترشی تخم مرغ هم استفاده کنید اگر چه من استفاده نکردم، اما امتحانش با خودتان است. این سالاد مزهای شبیه ساندویچ تخم مرغ پخته است میتوانید همین سالاد را با نان ساندویچ کلاسیک یا هر نوع نان ساندویچی که دوست دارید، استفاده کنید. این احتمالا شما را یاد ساندویچهای تخم مرغ کودکی بیندازد که مادرتان برای تغذیه مدرسه دستتان میداد و از این لحاظ یادآور خاطرات دوران کودکی است.
مواد تشکیل دهنده سالاد تخم مرغ چه هستند؟
مواد لازم برای سالاد تخم مرغ
طرز تهیه سالاد تخم مرغ کلاسیک
۱. ابتدا تخم مرغها را بزپید. شما میتوانید آنها را بخارپز کرده یا خوب بجوشانید (من روش بخارپز را ترجیح میدهم).
۲. در روش بخار پز یک ماهیتابه گود را به ارتفاع یک اینچ از آب پر کنید. یک سبد بخارپزی را در ماهیتابه قرار دهید. آب باید تا نزدیکی سبد باشد نه اینکه با آن در تماس باشد. آب را روی حرارت متوسط به زیاد به جوش برسانید. با دقت تمام تخم مرغها را با استفاده از انبر روی سبد بگذارید. حرارت را کاهش دهید. روی قابلمه را بپوشانید و بگذارید تخم مرغها تا زمان پخت کامل، بخارپز شوند یعنی حدود ۱۲ دقیقه تا ۱۵ دقیقه.
۳. روش جوشاندن: تخم مرغها در یک قابلمه بگذارید روی آنها را با آب به ارتفاع حدود ۵ سانتی متر بپوشانید. آب را روی حرارت بالا به جوش برسانید بعد بگذارید تخم مرغها حدود ۶ تا ۷ دقیقه بجوشند.
۴. تخم مرغها را از قابلمه یا ظرف بخارپز برداید و در یک کاسه آب یخ بگذارید به مدت ۲ تا ۳ دقیقه بگذارید بمانند به این ترتیب پختن آنها متوقف میشود و به حد کافی خنک میشوند. پوست تخم مرغها را بکنید و در یخچال بگذارید تا خنک شوند.
۵. در یک کاسه بزرگ سس مایونز، لیمو، سس خردل، کرفس، پیازچه، جعفری را ریخته ریخته و هم بزنید، سپس نمک و فلفل را اضافه کنید تا طعم بگیرد.
۶. تخم مرغها را ریز خرد کنید سپس به مخلوط کاسه اضافه کنید. آن را با نمک و فلفل مزه دار کنید و بهم بزنید.
۷. در صورت دلخواه آن را با نان و پاپریکا سرو کنید.
جایگزینهای متداول
افزودن گیاهان معطری همچون شوید یا ترخون در عوض جعفری.
استفاده از پودر خردل به جای سس خردل در صورتی که سس خردل دوست ندارید.
فلفل کاین را برای طعمی تند و ایجاد رنگ استفاده کنید.
استفاده از پاپریکای دودی در عوض پاپریکای شیرین.
استفاده از مایونز کم چرب یا ماست یونانی در عوض مایونز پرچرب.
جایگزین کردن برگ سیر به جای پیازچه در این صورت شما تنها به یک ۱/۴ مقدار پیازچه نیاز دارید، چون اگر زیاد شود خیلی طعم سیر زیاد میشود.
بهترین نان برای ساندویچ تخم مرغی شما کدام است؟
ایدههایی برای مواد همراه ساندویچ سالاد تخم مرغسالاد تخم مرغ
میتوان سالاد تخم مرغ را نگه داشت؟
بله. شما میتوانید آن را درست کنید و بعدا سرو کنید، اما باید حتما در یخچال نگهداری شود.
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست