0

دستور تهیه شورت‌کیک توت‌فرنگی به ساده‌ترین روش

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

دستور تهیه شورت‌کیک توت‌فرنگی به ساده‌ترین روش
جمعه 4 مرداد 1398  8:16 PM

 
شورت کیک توت فرنگی یک مینی کیک چند لایه با یک پایه کیک ساده، توت فرنگی و خامه است که به دلیل ظاهری زیبا و چند لایه مورد توجه همه و بخصوص کودکان قرار خواهد گرفت. وجود توت فرنگی و خامه برای هر نوع شیرینی تضمینی برای عالی شدن است.

برترین ها - زهرا موسوی: شورت کیک توت فرنگی یک مینی کیک چند لایه با یک پایه کیک ساده، توت فرنگی و خامه است که به دلیل ظاهری زیبا و چند لایه مورد توجه همه و بخصوص کودکان قرار خواهد گرفت. وجود توت فرنگی و خامه برای هر نوع شیرینی تضمینی برای عالی شدن است.

فصل بهار و بخصوص ماه اردیبهشت برای بسیاری از ما یادآور توت فرنگی‌های خوشرنگ و خوشمزه است. میوه همه کاره که در همه جا در کنار ماست از انواع کیک و شیرینی گرفته تا مربای صبحانه. این میوه خوش ظاهر به دلیل رنگ زیبایش وقتی در کنار خامه قرار می‌گیرد تضاد جالبی ایجاد می‌کند. اگر مقداری توت فرنگی تازه در خانه دارید وقت خوبی برای درست کردن شورت کیک توت فرنگی است. این دستور بسیار ساده است و به راحتی حتی توسط مبتدی‌ترین افراد به راحتی درست می‌شود. این شیرینی خوش رنگ و ظاهر را درست کنید تا جلوی مهمانهایتان حسابی بدرخشید.

ساده‌ترین شورت کیک توت فرنگی

مواد لازم برای شورت کیک توت فرنگی ساده

برای آماده کردن توت فرنگی

  • توت فرنگی شسته و چهار قاچ شده: ۹۰۰ گرم
  • شکر سفید: ۱/۴ پیمانه
  • آب لیموی تازه: ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری، ابتدا پوست را رنده کنید و برای بیسکویت کنار بگذارید

مواد لازم برای بیسکویت

  • پوست لیموی بسیار ریز رنده شده: ۱ قاشق غذاخوری
  • شکر: ۱/۴ پیمانه + ۱ قاشق چایخوری
  • آرد: ۲ پیمانه سرصاف
  • بیکینگ پودر: ۱ قاشق غذاخوری
  • کره: ۱/۲ پیمانه، بریده شده به مکعب‌های کوچک
  • خامه پرچرب: ۱ و ۱/۴ پیمانه سرد

برای تزئین خامه (خامه شیرین)

  • خامه پرچرب سرد: ۱ و ۱/۲ پیمانه
  • شکر سفید: ۲ قاشق غذاخوری

ساده‌ترین شورت کیک توت فرنگی

طرز تهیه

۱. توت فرنگی، شکر و آب لیمو را در یک کاسه بزرگ بریزید و کمی بهم بزنید تا ترکیب شوند. آن‌ها را کنار بگذارید تا با هم خیس بخورند.

ساده‌ترین شورت کیک توت فرنگی

۲. یک سینی فر را با کاغذ مخصوص فر پوشانده و فر را با حرارت ۲۰۵ درجه سلسیوس گرم کنید. رنده پوست لیممو و ۱/۴ پیمانه شکر را در یک کاسه بزرگ قرار دهید. با انگشتان دست کمی چنگ بزنید تا شکر بوی لیمو بگیرد.

ساده‌ترین شورت کیک توت فرنگی

۳. مواد خشک، بیکینگ پودر و نمک را اضافه کنید و با چنگال بهم بزنید.

ساده‌ترین شورت کیک توت فرنگی

۴. کره را اضافه کنید و با استفاده از انگشتان دست درون آرد مخلوط کنید تا زمانی که تکه‌های نخود مانند شکل بگیرند.

ساده‌ترین شورت کیک توت فرنگی

۵. خامه را روی آن ریخته و با چنگال مخلوط کنید تا خوب ترکیب شوند. خمیر باید حالت چسبناک داشته باشد.

ساده‌ترین شورت کیک توت فرنگی

۶. خمیر را به ۸ تکه تقسیم کنید، تکه‌های خمیر را با استفاده از یک قاشق بزرگ یا اسکوپ بستنی داخل سینی بگذارید با ۲ اینچ فاصله بین هر کدام. روی آن‌ها را صاف نکنید.

۷. روی بیسکویت‌ها را شکر بپاشید.

ساده‌ترین شورت کیک توت فرنگی

۸. بیسکویت‌ها را در فر بپزید تا زمانی که ته آن‌ها کاملا طلایی و روی آن‌ها قهوه‌ای روشن شود یعنی حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه.

ساده‌ترین شورت کیک توت فرنگی

۹. خامه و شکر را در کاسه همزن بریزید و با قطعه خامه زن روی سرعت متوسط به زیاد بزنید تا حدی که روی آن کمی بالا بیاید (زیاد نزنید) در حدود ۹۰ ثانیه.

ساده‌ترین شورت کیک توت فرنگی

۱۰. برای سرهم کردن شورت کیک توت فرنگی، بیسکویت‌ها را به دو نیم کرده با قاشق روی آن‌ها توت فرنگی گذاشته و مقداری خامه را روی آن‌ها بگذارید. در انتها نیمه دیگر بیسکویت را روی آن بگذارید.

ساده‌ترین شورت کیک توت فرنگی

منبع: thekitchn

 

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها