سیب زمینی کبابی سالسا؛ سرشار از فیبر و کم کالری
جمعه 4 مرداد 1398 8:05 PM
وبسایت دکتر کرمانی: کربوهیدراتها همیشه نقش منفی رژیم به حساب میآیند، اما همیشه اینطور نیست. اگر انتخابی هوشمندانه داشته باشید کربوهیدراتها نیز غذایی سالم را وارد برنامه غذایی تان میکنند. در دستور پخت امروز میخواهیم سیب زمینی کبابی را به شما آموزش دهیم که علاوه بر کالری کم سالم نیز است و میتوانید به سادگی در رژیم غذایی خود مورد استفاده قرار دهید.
کربوهیدرات سریع وارد جریان خون میشود و قند خون را بالا میبرد؛ بنابراین باید موانعی را بر سر راهش قرار دهیم که این روند کاملا برعکس شود. به همین دلیل در این دستور پخت پوست سیب زمینی را جدا نمیکنیم، چون سرشار از فیبر است از طرفی دیگر استفاده از چربیهای سالم نیز روند بالا رفتن قند خون را به تاخیر میاندازد. غذای سالم لازم نیست بی مزه باشد همانطور که ما دستور پخت امروز را با چاشنیهای مختلف خوش طعم کرده ایم. امیدوارم از این غذای خوشمزه لذت ببرید.
مواد لازم برای سیب زمینی کبابی سالسا
دستور پخت سیب زمینی کبابی سالسا
۱. فر را تا دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید. سیب زمینیهای نصف شده را درون یک سینی پخت لبه دار که با فویل آلومینیوم پوشیده شده قرار دهید.
۲. سینی را با اسپری پخت یا روغن خوب چرب کنید. به مدت ۱۵ دقیقه سیب زمینیها را بپزید.
۳. روغن زیتون، پودر فلفل و زیره خرد شده را در یک کاسه مخصوص مایکروفر ترکیب کنید. سپس به مدت یک دقیقه و با درجه بالا مایکروفر کنید، بعد از ۳۰ ثانیه ترکیب را بهم بزنید و دوباره به مایکروفر کردن ادامه دهید.
۴. سیب زمینی و سالسا را به مخلوط روغن زیتون اضافه کنید، بهم بزنید تا مواد به خوبی آغشته شوند. سیب زمینیها را به سینی پخت بازگردانید. به مدت ۱۵ دقیقه در فر بپزید.
۵. لیمو ترشها را روی سیب زمینیها فشار دهید و در پایان نیز جعفریهای تازه و نمک را روی غذا بریزید.
اطلاعات تغذیهای سیب زمینی کبابی سالسا
مواد گفته شده در این دستور پخت برای ۴ وعده است. هر وعده شامل یک دوم فنجان سیب زمینی میشود که اطلاعات آن در زیر آمده است:
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست