سمبوسه با خمیر یوفکا؛ عصری تابستانی و خوشمزه
جمعه 4 مرداد 1398 8:05 PM
وبسایت دونفره - معصومه رجایی: اگه از من بپرسین از جذابترین خوراکیهای که خیلی آسون و سریع باشه چیه بهتون میگم سمبوسه. چرا؟
چون فقط کافیه ته موندههای یخچال رو قاطی کنید و بریزید توی نون یا خمیر یوفکا و سرخش کنید یا بذارید توی فر تا تبدیل به یه خوراکی خیلی خوشمزه و دلبر بشه.
امروز براتون طرز تهیه سمبوسه با خمیر یوفکا رو به طور کامل توضیح میدم. هم ورژن سرخ کردنیش رو میتونید تهیه کنید و هم توی فریاش رو. من به دلیل اینکه توی فر و بدون روغن سالم تره، این مدلش رو ترجیح میدم. شما دیگه خود دانید.
مواد لازم برای تهیه سمبوسه
طرز تهیه:
۱. یه پیاز کوچیک رو نگینی خرد کنید و توی مقدار خیلی کمی روغن تفت بدید. کمی که پیازها سبک شدن مرغ پخته شدهی ریش شده رو بهش اضافه کنید. ذرت پخته شده رو هم بهش اضافه کنید و بذارید کنار تا خنک شه. پنیر پیتزا (موزارلا) رو بهش اضافه کنید و مخلوط کنید.
۲. خمیر یوفکای مستطیلی رو از وسط به صورت عمودی برش بزنید. مثل مراحلی که توی تصاویر میبینید خمیر رو مثل قیف توی دستتون بگیرید و از موادی که آماده کردید توش بریزید و بعد سمبوسه رو ببندید.
۳. میتونید سمبوسهها رو توی روغن سرخ کنید یا اینکه توی سینی فر بذارید برای ۱۰-۱۵ دقیقه آمادهی سرو بشه.
۴. برای اینکه توی فر طلایی بشه زرده تخم مرغ رو با سه چهار قاشق شیر مخلوط کنید و روی سمبوسهها رومال بزنید و روش کنجد و سیاه دونه بریزید.
نکات:
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست