طرز تهیه سوپ لوبیا سفید؛ ساده اما پرخاصیت!
جمعه 4 مرداد 1398 7:54 PM
روزنامه خراسان: در این مطلب قصد داریم طرز تهیه سوپ لوبیا سفید را با شما به اشتراک بگذاریم. این سوپ به نظر ساده، خواص فراوانی دارد. لوبیا حاوی فولات است که سطح هموسیستئین خون را پایین میآورد. لوبیا سفید سرشار از منیزیم است، به نحوی که فقط یک فنجان از آن ۱۱۲.۸ میلی گرم منیزیم دارد. این تقریبا برابر یک سوم میزان توصیه شده مصرف روزانه است. لوبیا سفید حاوی آهن بسیار زیادی است که برای رشد و افزایش گلبولهای قرمز خون مفید است بنابراین، مصرف لوبیا سفید یکی از راههای پیشگیری از ابتلا به کم خونی به شمار میرود.
مواد لازم:
طرز تهیه:
۱. در تابهای مناسب روغن بریزید و پیاز را کمی تفت دهید و در ادامه گوشت را اضافه کنید.
۲. لوبیا و آب سبزیجات را اضافه کنید.
۳. حرارت را کم کنید تا سوپ به جوش آید. در مرحله بعد سوپ را در غذاساز بریزید و با اضافه کردن ادویه و آویشن با دور متوسط همه مواد را با هم مخلوط کنید.
۴. سپس به تابه برگردانید و اجازه دهید تا زمان مصرف گرم بماند.
خواص
نصف فنجان لوبیا سفید ۸ گرم پروتئین دارد، ۲۰۰ گرم لوبیا سفید پخته میتواند ۵۰ درصد نیاز روزانه به فیبر رژیمی را تامین کند.
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست