فلفل دلمهای شکم پر با پنیر برای روزهای شلوغی
جمعه 4 مرداد 1398 7:50 PM
برترینها: فلفل دلمهای شکم پر روش خوبی برای استفاده از فلفلهای دلمهای رنگارنگ است. این غذا خوشمزه و شگفت انگیز است و پیشنهاد خوبی برای همراهی با سایر غذاهای مهمانی است.
دلمه فلفل خوب است، اما فلفل دلمهای شکم پر ظاهر زیباتری دارد و خوشمزهتر نیز هست. در ضمن شما برای پر کردن شکم این سبزی خوش رنگ کاملا آزاد هستید. استفاده از گوشت چرخ کرده، سوسیس و برنج برای یک غذای سریع عالی است، اما میتوان جایگزینهای دیگری نیز داشت مثل سویا یا قارچ به جای گوشت.
موقع انتخاب کردن فلفل برای فلفل دلمهای شکم پر، نوع رنگ بستگی به سلیقه شما دارد، اما فلفلهای سبز مزهشان کمی ملایمتر است و شیرینی کمتری نسبت به فلفلهای، قرمز و زرد و نارنجی دارند. فلفلهای سبز توی این دستور با وجود گوشت و وسوسیس واقعا طعم خوبی پیدا میکنند.
مواد لازم:
طرز تهیه:
۱. فر را با حرارت ۱۷۵ درجه سلسیوس گرم کنید.
۲. قسمت بالای فلفلها را ببرید و جدا کنید، دانهها و بخشهای متصل به آن را هم جدا کرده و دور بریزید. تکههای بالایی فلفل را که جدا کردید، نگینی کنید تا به مواد میانی اضافه شوند.
۳. یک قابلمه بزرگ آب را روی گاز گذاشته و بگذارید بجوشد. فلفلها را به مدت ۵ دقیقه در آن بپزید. پس از این زمان فلفلها را درآورده و خشک کنید.
۴. در یک ماهیتابه بزرگ، گوشت چرخ کرده، سوسیس، پیاز و سیر را روی حرارت متوسط گاز گذاشته گرم کنید تا زمانی که هیچ بخشی از گوشت صورتی نماند. هر گونه چربی داخل ماهیتابه را خالی کنید.
۵. گوجهها را که قبلا با حرارت آب نرم کردهاید، نگینی خرد کرده و همراه با آبشان داخل ماهیتابه بریزید. برنج، ۱ و ۱/۴ پیمانه آب، فلفل دلمهای نگینی و سس ورچستر شایر و ادویه را هم به آن بیفزایید.
۶. بگذارید به قل بیفتد، سپس حرارت را کاهش داده و درب ماهیتابه را بگذارید. به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه یا تا زمانی که برنج نرم شود آن را بپزید. در صورت نیاز میتوانید باز هم به آن آب اضافه کنید.
۷. ۱/۲ پیمانه سس گوجه را داخل یک ظرف پهن بریزید (همانند ظرف پیرکس داخل تصویر)، داخل هر کدام از فلفلها را با مواد مخلوط گوشت و برنج پر کنید. باقیمانده سس را روی فلفلها بریزید.
۸. ظرف را با فویل آلومینیوم پوشانده و به مدت ۳۵ دقیقه در فر بگذارید. پس از این مدت فویل را بردارید. روی فلفلها را پنیر چدار بریزید و به مدت ۱۰ دقیقه دیگر بگذارید بمانند یا تا زمانی که پنیر ذوب شده و فلفلها نرم شوند. موقع برداشتن فلفلها از داخل ظرف آنها را همراه با سس بردارید و سرو کنید.
نکات لازم
منبع: Spendwithpennies
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست