نان ناپلی سیردار
جمعه 4 مرداد 1398 7:34 PM
برترینها: شهر ناپولی به دلیل نانهای خوبش معروف است. یکی از نانهای مشهور این شهر نان سیر پیتزایی است. این نان عالی با ترکیباتی ساده، اما خوشعطر درست میشود.
نان ناپلی سیردار با خمیر پیتزا، سیر، ریحان و پنیر موزارلا درست میشود. این نان به واسطه سیر و ریحان طعمی عالی دارد. حتی گفته میشود یکی از دلایل چاقی مارادونا همین نان سیر بوده است.
مواد لازم:
طرز تهیه:
۱. من خمیر نان را به دو روش درست کردم. ابتدا آرد را الک کنید. در روش اول آرد را در ظرفی ریخته، تخممرغ و مخمر و نمک و کمی شکر را روی آرد ریخته و مخلوط کنید سپس روغن را به آن اضافه کرده و مخلوط میکنم. خمیر حالت خرده خرده دارد حالا ۱/۴ پیمانه شیر را به آن اضافه میکنم. در روش دوم مثل سایر نانها ابتدا مخمر را با ۱/۴ پیمانه آب ولرم و شکر عمل میآورم. سپس مخمر را به آرد و نمک اضافه میکنم. سپس روغن را اضافه میکنم در صورت سفت بودن خمیر کمی شیر به آن اضافه میکنم.
۲. وقتی مخمر را با آب عمل میآورید، نان روشنتری به دست خواهید آورد. خمیر را در کاسهای چرب گذاشته روی آن سلفون بکشید، به مدت ۲ ساعت بگذارید در جایی گرم بماند تا حجم آن ۲ برابر شود.
۳. فر را روی گرمترین حالت (حداقل ۲۲۰ درجه) روشن کنید. یک کاسه آب در فر بگذارید. سینی فر یا ظرف پیتزا را آرد پاشی کنید. حالا خمیر را پهن کرده و گرد کنید. روی آن سس بریزید. سپس روی سس مقداری شکر و نمک بریزید. آویشن را روی سس بپاشید. حالا سیر را رنده کرده و به اندازه دلخواهتان روی خمیر بریزید.
۴. ریحان ریز شده را روی مواد قبلی بریزید.
۵. پنیر موزارلا را روی همه جای خمیر پخش کنید. حالا خمیر را توی فر بگذارید تا موقعی که به طور کامل بپزد و رنگ قهوهای بخود بگیرد.
۶. در انتها روی آن سس بریزید و سرو کنید.
نکات مهم
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست