آموزش تهیه آبدوغ خیار؛ به استقبال تابستان برویم!
جمعه 4 مرداد 1398 7:21 PM
وبلاگ اسنپ فود: طرز تهیه آبدوغ خیار، نهتنها پیچیده نیست بلکه بهدلیل سنتی که در پس آن نهفته است، بسیار آشناست. بسیاری از ما با شنیدن نام این غذا خاطرات خوشی از بزرگترها را در ذهن مرور میکنیم؛ بسیاری از ما هم فوراً یاد فصل گرما میافتیم و خنکایی که این غذا به تابستان گرم ما میبخشید. ازقضا این روزها طرفداران این غذا پای آن را به کافهها نیز باز کردهاند. بااینهمه اگر با ما همراه باشید، ما برایتان از این غذا گفتهایم و طرز تهیه آبدوغ خیار را توضیح دادهایم.
فواید آبدوغ خیار
آبدوغ خیار غذایی ساده و سریع و ارزان است؛ علاوهبراین فواید این غذا میتواند شما را وادار کند که در فصل تابستان آن را در برنامهی غذایی خود بگنجانید.
این غذا همهی فواید ماست را دارد. همچنین منبعی برای تأمین کلسیم و پروتئین است؛ همچنین از منیزیم سرشار است. این غذا میتواند بهعنوان پیشغذا هم مصرف شود؛ چون اشتهاآور است. همینطور نباید فراموش کرد که این غذای ساده هضم راحتی دارد و بدون عوارض گوارشی است. بهدلیل وجود باکتریهای مفید در دوغ، گوارش شما را بهبود میبخشد. در کنار همهی اینها آبدوغ خیار فیبر لازم برای بدن را هم تأمین میکند؛ همچنین عطش را رفع و البته بیخوابی شبانه را هم برطرف میکند.
اگر در آبدوغ خیار از گردو استفاده کنید، جای خوشوقتی بیشتری است؛ چون در کنار طعم دلچسب گردو، پتاسیم و اسیدفولیک شما تأمین میشود و کلسترول شما کاهش مییابد.
آبدوغ خیار، راهکاری برای کاهش وزن
اگر به دنبال رژیم غذایی مناسبی برای کمکردن وزن بدنتان هستید، حتماً آبدوغ خیار را در میان وعدههای غذاییتان بگنجانید. این غذا میتواند بدون هیچ عوارض جایگاه ویژهای در برنامهی غذاییتان پیدا کند و نهتنها مواد لازم برای بدن شما را تأمین کند، تا حد زیادی به لاغرشدن و کمکردن وزنتان کمک کند.
در تأثیر آبدوغ خیار بر لاغری، خیار نقشی اساسی بر عهده دارد؛ بهصورتیکه این صیفی در بسیاری از رژیمهای غذایی لاغری نیز جایگاه ویژهای برای خود پیدا کرده است؛ حتی با وجود دیرهضم بودنش.
طرز تهیه آبدوغ خیار بسیار آسان است، اما شما، بسته به ذائقهتان، میتوانید تغییرات زیادی در آن به وجود آورید؛ اینکه شما آبدوغ خیار را ترش بپسندید یا نه و همینطور دوست داشته باشید از چهچیزهایی در آن استفاده کنید، کاملاً به خودتان بستگی دارد. ما دستورتهیهی پیشنهادیمان را برای شما توضیح میدهیم و تغییر آن را به ذائقه و سلیقهی خودتان میسپاریم.
مواد اولیه برای تهیه آبدوغ خیار برای ۴ نفر:
طرز تهیه آبدوغ خیار
۱. خیار را بهصورت نگینی خرد کنید (درست مانند سالادشیرازی).
۲. سبزیها را خرد کنید.
۳. کشمش را برای دو دقیقه در آب بخیسانید.
۴. ماست چکیده و خامه را بهخوبی با هم مخلوط کنید.
۵. خیار و سبزی و کشمش و مغز گردو و پسته را بههمراه سیر و نمک و فلفل و یخ را به ماست اضافه کنید و خوب آنها را مخلوط کنید.
۶. سبزی خشک را خوب بسابید و به مواد اضافه کنید.
۷. آبدوغ خیار شما آماده است. میتوانید نان خشک را در آن خرد کنید و بگذارید کمی خیس بخورد.
۸. برای تزئین آن میتوانید از برگهای ریحان و نعناع و دیگر سبزیها و البته گلمحمدی خشک استفاده کنید.
۹. استفاده از گلمحمدی طعم بسیار دلچسبی شما خواهد داد.
سبزیهای مخصوص آبدوغ خیار چیست؟
معمولاً سبزیهای متنوعی را میتوان برای آبدوغ استفاده کرد و مردمان هر منطقه هم سلیقه و ذائقهی خودشان را دارند. بهصورت معمول میتوان در دوغ از این سبزیها استفاده کرد:
رازهایی که باید دربارهی آبدوغ خیار بدانید
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست