0

سوپ دال عدس و نخود با مرواریدهای سبز

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

سوپ دال عدس و نخود با مرواریدهای سبز
جمعه 4 مرداد 1398  7:12 PM

 
سوپ دال عدس و نخود با حبوباتی از جمله دال عدس، نخود زرد پخته، نخود سبز و لوبیا سبز درست می‌شود. مجموع این حبوبات خوشمزه با افزودن طعم‌دهنده‌ها به شما نوید یک سوپ گیاهی دلپذیر و در عین حال کاملا سالم و بهداشتی را می‌دهد.

برترین‌ها: سوپ دال عدس و نخود با حبوباتی از جمله دال عدس، نخود زرد پخته، نخود سبز و لوبیا سبز درست می‌شود. مجموع این حبوبات خوشمزه با افزودن طعم‌دهنده‌ها به شما نوید یک سوپ گیاهی دلپذیر و در عین حال کاملا سالم و بهداشتی را می‌دهد.

اگر به دنبال یک سوپ خوشمزه گیاهی هستید و در عین حال از سوپ‌های تکراری خسته شده‌اید این یکی پیشنهاد خوبی است و من به شما می‌گویم چرا. چون این سوپ جاوی چند نوع حبوبات است که هم پروتئین سالم گیاهی را به شما می‌دهد و هم به دلیل فیبر فراوان سیر کننده است و همین فیبر‌ها هم رابطه خیلی خوبی با دستگاه گوارش شما دارند و با جسمتان مهربان هستند. این سوپ علاوه بر داشتن مواد متنوع حسن خوبی که دارد این است که سریع و در عرض ۳۰ دقیقه درست می‌شود؛ و نیازی نیست که کلی وقت را در آشپزخانه بگذرانید. شما یک غذای کامل را در عرض مدتی کوتاه برای خانواده فراهم خواهید کرد.

سوپ دال عدس و نخود با مرواریدهای سبز

قبل از اینکه در مورد روش تهیه توضیح دهیم بگذارید کمی در مورد مواد تشکیل دهنده چند جمله‌ای عرض کنم. ما در اینجا از دال عدس یا همان عدس قرمز استفاده می‌کنیم. بهتر است بگوییم عدس قرمز، چون دال به معنای عدس است. این عدس متفاوت یک مزیت مهم دارد؛ این عدس بر خلاف سایر انواع خود، خیلی سریع پخته می‌شود و طعم شگفت انگیزی دارد ضمن اینکه خیلی لعابدار است و حسابی سوپ شما را غلیظ می‌کند. این دستور تنها از یک سوم پیمانه از این عدس استفاده می‌کند، اما وسوسه نشوید که بیشتر به آن اضافه کنید، چون سوپ خیلی غلیظ و سفت می‌شود. برای زیبایی هر چه بیشتر و تنوع رنگی و همچنین افزودن به فیبر و طعم به سوپ از نخود سبز و لوبیا سبز استفاده می‌کنیم. نخود پخته کنسروی یا مقداری نخود پخته معمولی که در فریزر موجود است یکی دیگر از حبوبات تشکیل دهنده در این سوپ گیاهی پر لعاب است.

مواد لازم:

  • روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
  • پیاز زرد: ۱ عدد متوسط، نگینی ریز
  • سیر: ۴ حبه خیلی ریز شده
  • هویج: ۱ عدد بزرگ، نگینی شده
  • پاپریکا دودی: ۱/۴ قاشق چای‌خوری سرصاف
  • زیره: ۳/۴ قاشق چای‌خوری
  • آب سبزیجات یا آب مرغ: ۴ پیمانه
  • گوجه کنسروی: ۱ عدد کنسرو (یا ۵ عدد متوسط پخته و ریز شده)
  • عدس قرمز: ۱/۳ پیمانه
  • آویشن خشک: ۱/۲ قاشق چای‌خوری
  • برگ بو: ۲ عدد برگ
  • نمک: ۱ قاشق چای‌خوری
  • فلفل‌سیاه: ۱/۴ قاشق چای‌خوری
  • کنسرو نخود: ۱ عدد کنسرو
  • سبزیجات پخته: ۱ پیمانه (نخود سبز و لوبیا سبز)

سوپ دال عدس و نخود با مرواریدهای سبز

طرز تهیه:

۱. در یک قابلمه بزرگ روغن زیتون را گرم کنید. پیاز را اضافه کرده و بگذارید با روغن تفت بخورند. مرتبا بهم بزنید تا زمانی که نرم شوند یعنی حدود ۵ دقیقه.

سوپ دال عدس و نخود با مرواریدهای سبز

۲. سیر، هویج، گوجه خرد شده، آویشن، پاپریکا دودی و زیره سبز را اضافه کنید و بگذارید حدود ۲ دقیقه تفت بخورند تا زمانی که عطر مواد بلند شود.

سوپ دال عدس و نخود با مرواریدهای سبز

۳. آب سبزیجات (در صورت گیاهخوار بودن) یا آب مرغ و یا حتی آب ساده را به همراه عدس قرمز، برگ بو، نمک و فلفل اضافه کنید. ابتدا حرارت را کمی زیاد کنید تا مایع داخل قابلمه به جوش آید. سپس درب قابلمه را گذاشته و زیر آن را کم کنید تا به آرامی قبل بخورد. به مدت چند دقیقه بگذارید بپزد.

سوپ دال عدس و نخود با مرواریدهای سبز

۴. نخود پخته را اضافه کنید و روی قابمله را بگذارید و ۱۰ دقیقه دیگر بگذارید بپزد.

سوپ دال عدس و نخود با مرواریدهای سبز

۵. برگ بو‌ها را از داخل قابلمه دربیاورید. حدود ۲ پیمانه از محتویات داخل قابلمه را برداشته و داخل مخلوط کن بریزید و تا زمانی که صاف و یکدست شود، پوره کنید.

سوپ دال عدس و نخود با مرواریدهای سبز

۶. سوپ پوره شده را دوباره به قابلمه برگردانید. مواد را بهم زده و مزه کنید. اگر می‌خواهید سوپتان غلیظتر شود بخش بیشتری از آن را پوره کنید.

سوپ دال عدس و نخود با مرواریدهای سبز

۷. سبزیجات پخته مثل نخود سبز پخته و لوبیا سبز پخته را اضافه کنید و بهم بزنید. بگذارید مواد با هم در آمیخته شده و گرم شوند.

سوپ دال عدس و نخود با مرواریدهای سبز

۸. حالا سوپ را در کاسه ریخته و گرم سرو کنید.

سوپ دال عدس و نخود با مرواریدهای سبز

نکات مهم

  • این سوپ را می‌توان فریز کرده و به مدت ۳ ماه در فریزر نگهداری کرد. برای استفاده مجدد، آن را از ۱۲ ساعت قبل داخل یخچال گذاشته و سپس دوباره روی حرارت متوسط گرم کنید تا زمانی که گرم شود.

منبع: onceuponchef

 

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها