شیت کیک؛ لیموییترین کیک تختهای لیمو
جمعه 4 مرداد 1398 3:34 PM
برترینها: کیک تختهای لیمو یا شیت کیک لیمویی یک کیک ساده با طعم لیمویی است. این کیک بر خلاف اکثر کیکهای معمول که قطر زیادی دارند یک کیک تختهای و نازک است و از این جهت برای مهمانیها به صرفهتر است ضمن اینکه بسیار نرم و لطیف است.
اگر شما هم جزو طرفداران لیمو هستید و دلتان یک دسر لیمویی عالی با طعم و بویی خوش و در عین حال ظاهری کاملا زیبا دارید که همگان را به یاد لیمو میاندازد این شیت کیک لیمویی انتخاب خوبی برای شما خواهد بود. در واقع این برای عاشقان جدی لیموست که به نظرشان زست لیمو به حد کافی حس لیمو دوستی آنها را برآورده نمیکند.
درست کردن این کیک برای فصل بهار و تابستان عالی است. میتوانید یک آخر هفته دوست داشتنی و لیمویی را برای خودتان و اعضای خانوادهتان درست کنید. خوردن این کیک بخصوص با قهوه یا چای به هنگام عصر بسیار لذت بخش است. چه چیزی این کیک را خوشمزه میکند؟ استفاده سه گانه از لیموترش باعث میشود که طعم لیمویی کاملی داشته باشد. آب لیمو، زست لیمو و همانند کیک ماست لیمویی، استفاده از براق کننده یا گلیز لیمویی. اینها همگی با هم یک طعم لیمویی فوق العاده و کامل درست میکنند.
تا بحال دیده بودید که یک کیک ۴ قاشق غذاخوری رنده پوست لیمو داشته باشد؟ به نظر زیاد میآید، اما ارزش امتحان کردن را دارد.
فرایند درست کردن کیک با ساییدن زست لیمو با شکر با استفاده از مخلوط کن، شروع میشود. این کار به خارج کردن عطر لیمو از آن کمک میکند. در این کیک از ماست استفاده میشود تا بافتی لطیفتر داشته باشد.
مواد لازم برای ۱۶ کیک
مواد براق کننده
برای تزئین (اختیاری)
طرز تهیه
۱. شبکه فر را در طبقه وسط فر قرار دهید و فر را با حرارت ۳۲۵ درجه فارنهایت (۱۶۰ درجه سلسیوس) گرم کنید.
۲. یک سینی فر ۱۳×۱۹ اینچ را با اسپری آشپزی یا با کره بصورتی که کل کف سینی و لبههای آن چرب شود، آغشته به روغن و چرب کنید. کمی آرد روی آن بپاشید.
۳. در یک کاسه متوسط، آرد، نشاسته ذرت، بیکینگپودر، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید.
۴. در یک پیمانه اندازه گیری مایعات (یا کاسه کوچک)، ماست چکیده، آب لیمو و وانیل را با هم مخلوط کنید. کنار بگذارید.
۵. در کاسه همزنی که قطعه همزن خمیر روی آن نصب شده یا داخل کاسهای بزرگ برای میکسر دستی، شکر و زست لیمو را روی سرعت متوسط با هم بزنید تا زمانی که شکر مرطوب شود و بوی عطر لیمو بلند شود یعنی حدود ۱ دقیقه.
۶. کره را افزوده و با همدیگر میکس کنید تا زمانی که مخلوط رنگی روشن و بافتی سبک را ایجاد کند؛ حدود ۲ تا ۳ دقیقه این کار را انجام دهید. رنگ آن باید خیلی کمرنگ باشد (تقریبا سفید) و بافت باید پف به نظر بیاید.
۷. تخممرغها و یک عدد زرده را به یکباره به مواد اضافه کنید، بعد از افزودن خوب بهم بزنید تا با هم خوب مخلوط و یکدست شوند. آن سفیده به جا مانده از آن یک عدد تخممرغ را میتوانید برای درست کردن کاپ کیک سفید استفاده کنید.
۸. همزن را روی پایینترین سرعت گذاشته و یک سوم آرد را اضافه کنید و تا زمانی که تقریبا ترکیب شود، با هم مخلوط کنید. نیمی از مخلوط ماست و لیمو را اضافه کنید و به آرامی بهم بزنید تا زمانی که تقریبا داخل آن مخلوط شود. این کار را با باقیمانده مخلوط ماست و آب لیمو ادامه دهید و در انتها با یک سوم باقیمانده آرد به اتمام برسانید. به مخلوط کردن ادامه دهید تا زمانی که یک خمیر لطیف غلیظ تشکیل شود. زیاد بهم نزنید. با یک قاشق سیلیکونی آخرین هم زدن را انجام دهید تا مطمئن شوید که همه چیز خوب با هم درآمیخته شده است. خمیر را داخل سینی فر چرب شده ریخته و با لیسک سطح آن را صاف کنید.
۹. سینی را در فر گذاشته و به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه یا تا زمانی که وقتی خلال دندان در آن فرو کنید تمیز بیرون بیاید، بپزید. در حالی که کیک میپزد، براق کننده را درست کنید. (دستور آن پس از کیک ارائه شده است).
۱۰. کیک را از فر خارج کنید و در حالی که هنوز داغ است، فورا گلیز (براق کننده) را روی آن بریزید و پهن کنید تا کل سطح کیک را بپوشاند. بگذارید کیک حداقل یک ساعت روی توری شیرینی پزی بماند تا بطور کامل خنک شود. روی کیک را با تمشک، برشهای لیمو و برگهای نعناع در صورت دلخواه، تزئین کنید.
۱۱. کیک را بصورت مربعهای یک اندازه ببرید و در دمای اتاق سرو کنید (نیازی به سرد کردن در یخچال نیست). باقیمانده کیک را با پلاستیک سلفون پوشانده در ظرفی دردار در دمای اتاق به مدت ۳ روز میتوان نگهداری کرد.
برای درست کردن گلیز
۱. شکر پودر شده و آب لیمو را تا زمانی که لطیف و غلیظ شود بهم بزنید، اما غلظت آن طوری باشد که روان و قابل ریختن روی کیک باشد. تا موقع استفاده روی آن را بپوشانید تا خشک نشود.
نکات مهم
منبع: cleobuttera
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست