0

بفرمایید زنجبیل!!!

 
doki_in_kalej
doki_in_kalej
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : شهریور 1388 
تعداد پست ها : 159
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:بفرمایید زنجبیل!!!
شنبه 25 مهر 1388  10:03 PM

تاریخچه

زنجفیل گیاه بومی‌جنوب شرقی آسیاست كه هنوز آشپزهای این منطقه از این ادویه گیاهی مشهور استفاده‌های فراوان دارند. در نوشته‌های چین باستان، هندی و خاورمیانه به زنجفیل نیز اشاره شده است و به عنوان گیاه خوشبو در آشپزی و به علت خواص دارویی از آن استفاده می‌شده است.2000  سال پیش ، بعد از صادرشدن زنجفیل از چین به رم باستان، شهرت آن در اروپا در منطقه مدیترانه گسترده شد و در قرون وسطی به كشورهای دیگر نیز راه یافت.گرچه قیمت آن به دلیل وارداتی بودن بسیار گران بود اما متقاضی بسیاری داشت.در قرن 16 كاوشگران اسپانیایی زنجفیل را به هند غربی، مكزیك و آمریكای جنوبی معرفی كردند . امروزه تولید كنندگان تجاری این محصول جامائیكا، هندوستان، فیجی، اندونزی و استرالیاست .
 
 مواد موجود در  100 گرم زنجفیل
پتاسیم 117.65 میلی گرم
منیزیم 12.19 میلی گرم
مس 0.06 میلی گرم
منگنز 0.05میلی گرم
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها