پاسخ به:بفرمایید زنجبیل!!!
شنبه 25 مهر 1388 10:01 PM
|
|
ادویه خوشبو و تند و تیز است و مزه و تندی خاصی به غذاهای سرخ کردنی و غذاهای گیاهی ـ آسیایی میدهد. ریشه تازه آن در تمام طول .... | |
ادویه خوشبو و
تند و تیز زنجفیل،
مزه و
تندی خاصی به غذاهای سرخ کردنی و غذاهای گیاهی ـ آسیایی میدهد. ریشه زنجفیل تازه در تمام طول سال در سوپر مارکتها پیدا میشود
.
زنجفیل یك ساقه زیر زمینی با بافتی شیاردار و محكم است. مغز زنجفیل بسته به نوع آن به رنگ زرد، سفید یا قرمز است كه با پوستی ضخیم یا نازك و مایل به قهوهای پوشیده شده است كه این به زمان درو آن بستگی دارد.(رسیده یا خام)
.
|