0

اولين زائر حرم حضرت معصومه سلام الله عليها

nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 81124

شنبه 29 تیر 1398  11:38 PM

آية الله العظمي مرعشي نجفي پايبندى عجيبي به اقامه نماز جماعت در حرم مطهر حضرت‏ معصومه سلام الله عليها داشتند. از همان زمان قديم، نزديک به 60 سال پيش ايشان مرتب سه وعده‏ مشرف مى‏ شدند به حرم مطهر و در آنجا اقامه نماز جماعت مى‏ فرمودند...

آية الله العظمي مرعشي نجفي پايبندى عجيبي به اقامه نماز جماعت در حرم مطهر حضرت‏ معصومه سلام الله عليها داشتند. از همان زمان قديم، نزديک به 60 سال پيش ايشان مرتب سه وعده‏ مشرف مى ‏شدند به حرم مطهر و در آنجا اقامه نماز جماعت مى‏ فرمودند. صبح‌ها نخستين‏ زائر حضرت معصومه سلام الله عليها ايشان بودند، گاهى يک ساعت قبل از اذان تشريف ‏مى‏ بردند پشت در صحن و آنجا مى ‏نشستند تا خادم حرم بيايد در را باز کند و ايشان نخستين زائر حرم باشند. در زمستان‌هاى خيلى سرد، آن زمان که مى‏ گويند برف‏ زيادى مى‏باريد و گاهى ارتفاع برف به 80، 90سانتى‏ متر مى‏ رسيد، ايشان قبل از اذان ‏صبح، پارويى به دست مى‏ گرفتند و از منزل تا حرم مطهر مسير را براى مردم باز مى‏ کردند و هرگاه هم کسى مى‏ گفت آقا شما اين کار را نکنيد، مى ‏فرمود:من مى‏ خواهم ‏کار ثواب کنم.
رفتار ايشان چه با اهل منزل و چه با ديگران بسيار صميمى بود و ايشان اجازه‏ مى ‏فرمودند که هر کس مشکلى دارد بيايد مطرح کند و ارائه طريق مى‏ فرمودند. سينه ايشان به قول خودشان صندوق اسرار مردم بود. ايشان در غم و شادى مردم شريک ‏بودند و در مراسم مختلف وفيات و مجالس عقد و عروسى آنان شرکت مى‏ کردند و مى‏ فرمودند: «من به اکثر منازل قمى ‏ها قدم گذاشته‏ ام.»
کتاب فقهاي نامدار شيعه، عبدالکريم عقيقي بخشايشي  .

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها