پاسخ به:غذاهای محلی تبریز
سه شنبه 18 تیر 1398 9:56 PM
قیقاناخ یا خاگینه
خاگینه نیز مانند آبگوشت یکی از غذاهای سنتی ایران محسوب میشود و در هر شهر و روستا روش طبخ منحصر به فرد خود را دارد. در منطقه آذربایجان خاگینه به عنوان دسر سرو میشود. اصلیترین ماده یا به عبارتی پایه تهیه خاگینه تخممرغ و سبزی است، در واقع خاگ یعنی همان تخممرغ. ترکیب تخم مرغ با تره ی کوهی (یا سبزی های معطر دیگر) خاگینه معروف تبریز را تشکیل میدهد. در این میان محبوب ترین خاگینه، خاگینه ی نعنا است.