پاسخ به:غذاهای محلی تبریز
سه شنبه 18 تیر 1398 9:56 PM
شوربای تره (سوزی شورباسی)
شوربا یکی از قدیمیترین غذاهای تبریز است و امروزه کمتر در سفرههای اهالی این شهر دیده میشود. در گذشته اهل تبریز و حتی شهرهای دیگر شوربا را به شکلهای مختلف میپختند و شاید بتوان گفت دستور مشخصی برای درست کردن آن وجود ندارد و هر کسی با توجه به آنچه که در خانه داشت، این غذا را درست میکرد. یکی از مشهورترین شورباها شوربای تره است. برای درست کردن این شوربا به تره، سیب زمینی، گوجهفرنگی، روغن (ترجیحا روغن حیوانی یا به زبان ترکی ساری یاغ)، تخممرغ، رب گوجهفرنگی و ادویه نیاز دارید.