پاسخ به:غذاهای محلی تبریز
سه شنبه 18 تیر 1398 9:55 PM
خورش هویج
خورش هویج از محبوب ترین غذاهای تبریز است ولی عده ای هم هستند که چندان از طعم آن خوششان نمی آید. همانطور که از اسم خورش معلومه ماده ی اصلی آن هویج است که باید به صورت خلالی خورد شود و حسابی در روغن سرخ شود. حالا نوبت اضافه کردن گوشت، پیاز و رب گوجه فرنگی است. اگر می خواهید خورش عطر و رنگ بهتری پیدا کند کمی هم از زعفران استفاده کنید. در این خورش از آلو هم استفاده می شود که مزه ی آن را خیلی بهتر از قبل می کند. برای اینکه ترشی و شیرینی در کنار هم در این غذا وجود داشته باشد در آخر آبلیموی تازه را به روی خورش اضافه کنید.