سالاد خوشمزه
دوشنبه 24 تیر 1398 11:18 AM
طرز تهیه سالاد سیب زمینی چیلی
زمان آماده سازی: 25 دقیقه
زمان پخت: 30 دقیقه
تعداد: 8 نفر
مواد لازم
• یک کیلو و 400 گرم سیب زمینی پخته شده
• 225 گرم خامه ترش
• 150 گرم ماست
• نصف پیمانه مایونز
• 110 گرم فلفل قرمز تند خوابانده شده در سرکه، سیر، ادویه و کنجد
• 10 ورقه کالباس پخته و خرد شده
• دو پیمانه پنیر چدار رنده شده
• نصف پیمانه گشنیز ریز شده
• نصف پیمانه پیازچه ریز شده
• نمک و فلفل
طرز تهیه
1. سیب زمینی ها را بشویید و در آب بپزید. پس از پخت کناری بگذارید تا سرد شوند و سپس به قطعه های کوچک تقسیم کنید.
2. در یک کاسه بزرگ، خامه ترش، ماست، مایونز و فلفل تند را با هم مخلوط کنید. سیب زمینی ها را به سس اضافه کنید و کاملا هم بزنید تا سس به خورد همه تکه های سیب زمینی برود. نمک و فلفل را به اندازه دلخواه اضافه کنید.
3. کالباس ها، پنیر چدار، گشنیز و پیازچه را اضافه کنید. همه را خوب با هم مخلوط کنید.
4. سالاد حاضر است. لذت ببرید.
سالاد سیب زمینی کلاسیک
زمان آماده سازی: 40 دقیقه
زمان خنک شدن: 6 تا 24 ساعت
تعداد: 12 نفر
مواد لازم
• یک کیلوگرم سیب زمینی معمولی و قرمز – چهار قاچ شده
• ¼ قاشق چایخوری نمک
• 1 ¼ پیمانه مایونز یا سس سالاد
• یک قاشق غذاخوری سس خردل
• نصف قاشق چایخوری نمک
• ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه
• یک پیمانه جعفری خرد شده
• 1/3 پیمانه پیاز کوچک ریز شده
• نصف پیمانه خیار شور خرد شده
• 6 عدد تخم مرغ آب پز و سفت شده
• برگ های کاهو (اختیاری)
• پاپریکا (اختیاری)