0

در مورد قارچ ها بیشتر بدانیم 2

 
oskoui
oskoui
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1394 
تعداد پست ها : 2920
محل سکونت : آذربایجان شرقی

در مورد قارچ ها بیشتر بدانیم 2
سه شنبه 11 تیر 1398  11:03 AM

...

مصرف قارچ در ديابت

ترکیبات موجود در قارچ، عامل مهمی درکنترل قندخون و کاهش آن در بیماران مبتلا به دیابت است

Related image

مصرف قارچ در يبوست

قارچ براى کسانى که یبوست دارند مفید است زیرا سللوزهاى آن به رفع یبوست آنان کمک مى کند.

 

مصرف قارچ در كاهش وزن و فشار خون بالا

قارچ از انواع ماده غذایی کم کالری و فاقد کلسترول به شمار آمده و درصد زیادی از آن را آب و فیبر تشکیل می دهد. قرار دادن قارچ در رژیم غذایی از ابتلا به اضافه وزن پیشگیری می کند.

 قارچ ها 80 تا 90 درصد، آب دارند و خیلی کم کالری هستند. آنها مقدار کمی چربی و سدیم (نمک) و 8 تا 10 درصد فیبر دارند و یک خوراکی ایده آل برای افرادی هستند که می خواهند وزن و فشار خون شان را کنترل کنند.

 

مصرف قارچ در افراد مسلول

کسانى که مسلول هستند اگر قارچ بخورند موجب باز شدن اشتهاى آنها مى شود و در نتیجه با اشتها غذا مى خورند و حال عمومى آنها بهبود مى یابد.

 

فواید قارچ برای سلامت استخوان ها

پزشکان استرالیایی توصیه می‌کنند برای جلوگیری از کمبود ویتامین D در بدن و پیشگیری از شکستگی استخوان‌ها قارچ مصرف کنید.

در این بررسی نشان داده شد مصرف یک وعده قارچ می‌تواند ۲۰ درصد از ویتامین D مورد نیاز بدن را تامین کند.

قارچ نیز همچون بدن انسان در واکنش به نور فرابنفش ویتامین D تولید می‌کند که برای حفظ استحکام استخوان‌ها و کمک به جذب کلسیم بیشتر در بدن اهمیت دارد.

افرادی که میزان ویتامین D پایینی دریافت می‌کنند استخوان‌های شکننده‌ای دارند. همچنین افرادی که در محیط‌های سرپوشیده و بسته فعالیت دارند، بیشتر در معرض کمبود ویتامین D هستند.

 

فوايد ديگر قارچ:

قارچ فعالیت مغز را برمی‎انگیزد.

باعث بیرون كردن سم‎های بدن و بلغم را برطرف می‎كند.

قارچ حاوی آنتی‎بیوتیك است.

قارچ باعث تقویت استخوان‎ها می‎شود و كمبود ویتامین Dرا جبران می‎كند.

كسانی كه بزاق‎شان زیاد ترشح می‎كند از قارچ استفاده كنند.

قارچ باعث می‎شود كه مواد غذایی آسان جذب گردد و اخلاط مضر و فضولات را خارج می‎كند و دستگاه گوارش را تصفیه می‎كند.

قارچ باعث تقویت نیروی جنسی می‎شود.

قارچ اسهال و اسهال خونی را درمان می‎كند.

خونریزی‎های داخلی را متوقف می‎سازد.

مضرات قارچ

مصرف قارچ به علت این که دیر هضم مى شود براى افراد سالخورده ، زنان باردار و شيرده مبتلا به ناراحتي هاي معده مناسب نیست .

زياده روي در مصرف قارچ باعث غلظت خون می‎گردد.

کسانى که مبتلا به اختلال کلیه هستند باید مثل تمام مواد پروتئینى از مصرف زیاد قارچ خوددارى کنند.

کسانى که اختلال هاضمه دارند و یا از کبد علیل و رنجورند و یا کولیت روده دارند و یا به ورم مفاصل مبتلا هستند و یا به علت اسیداوریک موجود در خون مبتلا به نقرس شده اند نباید قارچ مصرف کنند.

نكات مهم در خرید و نگهداري قارچ 

هرگز نباید خودمان اقدام به جمع آوری قارچ کنیم زیرا قارچ های سمی و غیرسمی آنقدر مشابه هم هستند که حتی گیاه شناسان بدون استفاده از دستگاه های میکروسکوپی و ابزارهای مخصوص نمی توانند آن دو را تشخیص دهند.

باید قارچ را از مراکزی که مجوز دارند، تهیه کرد.

از سوی دیگر، چون قارچ آب زیادی دارد امکان فساد، لزج و له شدگی آن بالاست.

قارچ را می توان در یخچال بین ۳ تا ۷ روز نگهداری کرد اما بیش از این مدت به مرور لزج می شود و ترکیب هایی آزاد می کند که برای افرادی که دچار سردرد میگرنی هستند، مضر است.

قارچ هایی را که سالم هستند و صدمه ندیده اند (اوایل باز شدن چترشان می باشند)، بخرید.

با قرار دادن قارچ ها در پاکت کاغذی می توانید تا یک هفته آنها را سالم نگه دارید.

قارچ ها را باید ابتدا به آرامی تمیز کرد و سپس شست. قارچ های پرورشی ممکن است خام هم خورده شوند، اما بیشتر قارچ ها را بایستی به شکل پخته مصرف کرد.

از قارچ ها به صورت تازه، کنسرو شده، خشک شده و فریز شده استفاده می شود.

آموزش روش فريز كردن قارچ را اينجا ببينيد

تذكرات مهم : 

قارچ های وحشی را از اماکن قابل اطمینان خریداری کنید، زیرا بعضی از قارچ های وحشی، سمی اند و می توانند به سلامت قلب، کلیه و کبد صدمه بزنند و حتی کشنده باشند.

از نگهداری قارچ درون كیسه پلاستیكی جدا خودداری كنید.

تا زمانی كه نمی‎خواهید از قارچ استفاده كنید آن را نشویید.

بهترین شیوه طبخ قارچ

  • بهترین نوع طبخ قارچ، تفت دادن و پختن آن در آب خود قارچ است. در این صورت، قارچ بافت خود را حفظ می کند. قارچ آب زیادی دارد و حین تفت دادن خود آب می اندازد پس نیازی نیست به آن آب اضافه کنیم.
  • قارچ را در مایكروفر و یا فر نپزید و بخارپز هم نكنید.
  • در طبخ قارچ از روغن زياد استفاده نكنيد، زيرا چربی زیاد هضم قارچ را مشكل می‎كند.
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها