0

گلچینی از سخنان امام خمینی(ره) 15

oskoui
oskoui
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2920

گلچینی از سخنان امام خمینی(ره) 15
دوشنبه 10 تیر 1398  10:47 AM

دشمنی و تضعیف نظام به اسم دلسوزی برای مردم و کشور

به خود آیید، توجه کنید، و این قدر ساده دل نباشید و به آن شیاطین هم می گویم که سرجای خودتان بنشینید والّا لیست افراد شما خواهد آشکار شد، و شما به آنجا خواهید رفت که منافقین رفتند.

همان طوری که منافقین اظهار اسلام می کردند و حالا هم می کنند، اسلام راستین می خواهند! نه اسلامی که در آن حدود شرعیه جاری بشود، نه اسلامی که در آن قصاص شرعی جاری بشود، نه اسلامی که ابرقدرتها را بیرون بکند از کشور، نه اسلامی که کمونیست را سرکوب کند و نه اسلامی که غرب را سرکوب کند، شما هم همان منافقین هستید با صورت دیگر. به اسم دلسوزی برای مردم- همان طور که منافقین می کردند- به اسم دلسوزی برای کشور، به اسم دلسوزی برای مردم، تضعیف می کنید هم قوه قضائیه را، هم قوه مجریه را و هم جمهوری اسلامی را. و درد شما این است که دستتان از آن فسادها کوتاه شده است، و من به شما قول می دهم که دیگر آنها برنگردند. و به شما عرض می کنم که «بُزَک نَمیر بهار می آد» نخواهد شد. نه خربزه برای شما خواهد آمد و نه خیار. شما به جای خودتان بنشینید، این قدر توطئه نکنید، این قدر تضعیف نکنید جمهوری اسلامی را که آن مسائل برگشتنی نیست. و ملت ما آن ملت نیست که برای خاطر امثال شما تزلزل پیدا بکند. آنهایی که وضعی داشتند و حیثیتی به خیال خودشان داشتند از بین رفتند. امریکا با آن قدرتش در ایران سرکوب شد، و شوروی با آن قدرت بزرگش در ایران سرکوب شد، و طرفدارهایش را علناً از ایران یک دسته ای را بیرون کرده اند و یک دسته ای را حبس کرده اند و به جزای خودشان خواهند رساند. منافقین که عده شان زیاد بود و تبلیغاتشان دامنه دار بود، و جوانهای بسیاری را از ما گول زده بودند، آنها هم به زباله دان ریخته شده اند. شما چند نفر چه می گویید. شما چند نفر روشنفکر باصطلاح خودتان که می خواهید کمونیست را در ایران تقویت بکنید، یا چند نفر دیگری که می خواهید به خیال خودتان امریکا بازگردد، من به شما عرض می کنم تا شما زنده اید امریکا برنمی گردد، شوروی هم برنمی گردد. در نسلهای آتیه، اگر ملتها در نسلهای آتیه به همین روش حرکت کنند و روحانیون در همه جا حاضر باشند و مردم در صحنه باشند و قوای نظامی و انتظامی، قوای نظامی و انتظامی اسلام باشد، این در طول تاریخ هم ان شاء اللَّه نخواهد شد. و اگر خدای نخواسته، در یک مدتهای طولانی سستی برای کشور پیدا بشود، یا شیاطین رخنه بکنند در این کشور، آن وقت امری است که باید خدا اعانت کند ما را.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها