طرز تهیه خورشت مرغ رستورانی
چهارشنبه 22 خرداد 1398 5:45 PM
طرز تهیه خورشت مرغ بسیار خوشمزه با استفاده از دستور العملی که امروز برای شما آماده کرده ایم . با استفاده از این روش میتوانید خوشمزه ترین خورشت مرغ ایرانی را درست کنید .
برای شروع پخت خورشت مرغ ابتدا مرغ را با دو لیوان آب داخل قابلمه روی حرارت بگذارید و بعد از اینکه چند جوش زد و سطح آی را کف تیره گرفت. کف را برداشته و آب را خالی نمایید و در قابلمه ایی دیگر، پیاز را خرد نموده و با کمی روغن تفت دهید سپس مرغ ها را اضافه نمایید بعد از کمی تفت دادن فلفل دلمه ایی ها را حلقه حلقه نموده و هویج ها را نیز خرد کنید و روی مرغ قرار دهید. در این مرحله ادویه و رب را اضافه نمایید و مقدار کافی آب جوشیده روی مرغ ها بریزید و درب قابلمه را گذاشته تا خورشت خوب جابیفتد و مرغ ها بپزند. در مراحل آخر می توانید دو قاشق آبلیمو نیز به خورشت اضافه نمایید تا طعمی بهتری داشته باشد. بعد از اطمینان از پخت خورشت که حدود ۹۰ دقیقه طول می کشد، در ظرفی جداگانه سیب زمینی های خلال شده را سرخ نمایید و برای تزیین خورشت از آن استفاده نمایید.
با ایران وی همراه باشید
بعد از پخت خورشت مرغ، آن را در ظرف های مناسب کشیده و به بهترین شکل تزیین نمایید و سپس سرو کنید. تصاویر زیر نمونه های جدید و مختلفی از انواع تزیین خورشت مرغ را نشان می دهد که هر یک از این مدل های زیبا می توانند ایده مناسبی برای انجام تزیینات شما باشند.
طرز تهیه خورشت مرغ خوشمزه!