سبزیجات و صیفیجات آماده و آنلاین
جمعه 10 خرداد 1398 3:17 PM
فروش سبزیجات آنلاین در سایت آنامیز anamiz.net
در سایت ما با خواص سبزیجات و صفیجات نیز آشنا شوید و از محصولات تازه و سرشار از مواد معدنی ما خریداری کنید.
تاریخچه
بامیه در قرن ۱۲ به وسیله ی مردمان مصر و قسمت شمال غربی آفریقا در مزارع پرورش داده میشد. با مرور زمان مردم سایر کشورها دریافتند که خواص و فواید بامیه چیست؟
امروزه کشور هایی از جمله خاورمیانه، هندوستان، نواحی اطراف دریای مدیترانه و اروپای شرقی بامیه را کشت می کنند و آن را در رژیم غذایی خود قرار می دهند. علاوه بر این کشورهای دیگر مانند کشورهای آمریکایی از بامیه به عنوان سبزی استفاده می کنند.
این قسمت به یکی از پاسخ های مربوط به سوال مقاله “خواص و فواید بامیه چیست” میپردازد که در واقع یکی از پاسخ های این سوال مبارزه با انواع بیماری هاست، از جمله این بیماری ها:
پزشکان به افرادی که مبتلا به دیابت نوع یک و دو هستند توصیه میکنند که بامیه را به صورت روزانه در رژیم غذایی خود قرار دهند چرا که بامیه سطح قند خون و میزان ترشح انسولین در بدن را تنظیم نگه میدارد. در واقع، فیبر موجود داخل بامیه مانع افزایش قند خون می شود و باعث می شود سرعت جذب قند کاهش یابد در نتیجه و به حفظ میزان ثابت قند خون کمک می کند.
برای کنترل دیابت سیر خام میل کنید.
اگر مدت طولانی ایی با اختلال تنفسی رو به رو هستید، بامیه را به رژیم غذایی خود اضافه کنید. پزشکان به شدت به افرادی که مبتلا به آسم هستند بامیه را توصیه میکنند.
آنتی اکسیدان ها در پیشگیری از سرطان، پیری زودرس و بیماری های قلبی ضروری هستند.
بامیه دارای بسیاری از ترکیبات آنتی اکسیدانی مانند روتین، پروتیانیدین، اپی کاتچین و غیره است.
یکی از فیبرهای موجود در بامیه موسیلاژ نام دارد که باعث کاهش کلسترول و پروفایل لیپیدی خون می شود و برای بیماران قلبی توصیه می شود.
بی تردید بامیه یکی از سبزیجات فوق العاده می باشد.
بامیه، در حفظ بسیاری از اختلالات کلیوی مانند سنگ کلیه، سرطان کلیه و غیره موثر است.
همچنین، مشکلات کلیه که با دیابت نوع دو مرتبط می شوند، تنها با مصرف روزانه بامیه حل می شود.
این قسمت به پاسخ های دیگر مربوط به سوال مقاله “خواص و فواید بامیه چیست” میپردازد :
استفاده از بامیه باعث افزایش تعداد گلبول های سفید و پلاکت خون می شود. بنابراین، سیستم ایمنی بدن در برابر بیماری های خطرناک، مقاوم می شود.
برگرفته از سایت anamiz.net