طرز تهیه کتلت گوشت
پنج شنبه 19 اردیبهشت 1398 9:37 AM
مواد لازم کتلت گوشت | |
---|---|
گوشت چرخ کرده | ۱۰۰گرم |
سیب زمینی | ۳ عدد متوسط |
پیاز | ۱ عدد متوسط |
تخم مرغ | ۱ عدد |
سبزی معطر خشک شده | ۱ قاشق غذاخوری |
روغن سرخ کردنی | به میزان لازم |
زردچوبه | 1 قاشق غذاخوری |
نمک | به میزان لازم |
1. برای پخت کتلت گوشت، ابتدا در یک کاسه بزرگ سیب زمینی و پیاز را با رنده به صورت ریز رنده می کنیم، بعد آب اضافی آن را می گیریم. توجه داشته باشید که اصلا مواد را فشار نمی دهیم که کامل آب آن گرفته شود، فقط آب اضافی که در ظرف جمع می شود را دور می ریزم.
2. سپس گوشت چرخ کرده، تخم مرغ، سبزی، نمک و زردچوبه را به آن اضافه می کنیم و با دست مواد را کامل مخلوط می کنیم. بعد در یک تابه مقدار زیادی روغن می ریزیم و صبر می کنیم تا روغن داغ شود.
3. بعد از داغ شدن روغن، به اندازه یک تخم مرغ از مواد را برمی داریم و در کف دستمان صاف می کنیم و به آرامی کتلت را در تابه روغن می گذاریم، طوری که شکل کتلت خراب نشود. بعد از این که یک طرف کتلت به خوبی سرخ شد، با کفگیر کتلت ها را بر می گردانیم تا طرف دیگر هم سرخ شود.
4. به همین روال همه کتلت ها را در روغن سرخ می کنیم و در انتها کتلت ها را در ظرف مناسب می چینیم و با گوجه فرنگی و خیارشور تزیین می کنیم و میل می کنیم .امیدواریم از خورن این کتلت خوشمزه لذت ببرید.
سبزی کتکت
سبزی این کتلت ترکیبی از ترخون، مرزه، ریحان، نعناع، گشنیز، برگ پیازچه که تمام آنها را از قبل خشک می کنیم و باهم مخلوط می کنیم و موقع درست کردن انواع کتلت از آن استفاده می کنیم. چون طعم کتلت با این سبزیجات معطر و واقعا متفاوت می شود.