ساق مرغ به همراه سبزیجات بهاری و موسیر سرکه ای
پنج شنبه 29 فروردین 1398 12:09 AM
وبسایت دکتر کرمانی: تا در فصل بهار هستیم و انواع سبزیجات تازه و خوشمزه در دسترس است باید از فرصت استفاده کنیم. سبزیجات سرشار از فیبر و مواد مغذی هستند و در عین حال کالری بالایی ندارند. دستور غذایی امروز علاوه بر سبزیجات حاوی ساق مرغ نیز هست که پروتئین بالایی دارد. اما در کنار این دو از طعم نیز نباید غافل شد، آنچه به غذای امروز طعمی خاص میدهد نیز سرشار از مواد مغذی و آنتی اکسیدانها است؛ بنابراین بدون نمک و قند اضافه میتوانید غذایی لذیذ برای خود آماده کنید.
مواد لازم:
مواد لازم برای موسیر سرکه ای:
دستور پخت:
۱. فر را تا ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید. ماهی تابه را روی حرارت متوسط گرم کنید. به ساقهای مرغ نمک و فلفل بزنید. ساقها را از سمت پوستشان روی روغن داغ قرار دهید. سپس تا زمانی که پوستش طلایی رنگ شود بپزید. حدود ۱۰ دقیقه.
۲. ساق را برگردانید و سمت دیگر را نیز بپزید، حدود ۵ دقیقه. ساق مرغها را به یک بشقاب منتقل کنید.
۳. سیب زمینیها را به ماهی تابه اضافه کنید و تکانشان دهید تا با روغن ماهی تابه چرب شوند. مرغها را دوباره به ماهی تابه بازگردانید.
۴. ماهی تابه را در فری که حالا گرم شده قرار دهید و اجازه دهید بماند تا زمانی که سیب زمینیها تقریبا پخته شوند، ۱۲ تا ۱۵ دقیقه.
۵. مارچوبه و نخود فرنگی را به ماهی تابه اضافه کنید همشان بزنید تا چرب شوند. اجازه دهید حدود ۳ تا ۴ دقیقه در فر بمانند.
آماده کردن موسیر سرکه ای:
۱. روغن، سرگه انگور، موسیر، خردل، نمک و فلفل را در یک کاسه کوچک بهم بزنید. ترکیب بدست آمده را روی سبزیجات و مرغها بریزید. سپس روی غذای خود کمی ترخون بریزید و بلافاصله سرو کنید
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست