برگر مرغ و قارچ به همراه سس تار تار؛ عاشقش میشوید!
پنج شنبه 29 فروردین 1398 12:00 AM
برترین ها: در این مطلب قراره به شما طرز تهیه یک برگر خیلی آسون و خوشمزه رو آموزش بدیم. برگر مرغ و قارچ غذای امروزِ ماست که حتی میتونین اون رو تو ابعاد کوچیکتر تهیه کنین و به عنوان کتلت مرغ و قارچ همراه با برنج نوش جان کنین. غذایی که هم باب میل شماست و هم مورد علاقه کوچولوهای عزیزتون!
مواد لازم برای تهیه ۱۲ عدد برگر
طرز تهیه:
۱. ابتدا قارچها را تمیز کرده و خرد کنید. سپس درون تابه بدون روغن تفت دهید تا جایی که کاملا آب قارچ تبخیر شود. سپس اجاق را خاموش کرده و اجازه دهید قارچها خنک شوند.
۲. مرغها را فیله کرده و مکعبی خرد کنید. قارچهای خنک شده را به مرغ اضافه کنید.
۳. پیازها را درشت خرد کرده و به همراه سیر به مواد اضافه کنید. حالا همه مواد را با هم چرخ کنید، یا در غذا ساز ریخته و کاملا پوره کنید.
۴. در اینجا پودر آویشن و به مقدار لازم نمک و فلفل و زرد چوبه و آرد سوخاری به مواد اضافه کنید. (به جای آرد سوخاری میتوانید از پودر نان باگت خشک شده هم استفاده کنید.)
۵. حالا همه مواد را حسابی ورز بدید تا به خورد هم برونذ، با یک کیسه فریزر به اندازه یک مشت از مواد بردارید و لای پلاستیک پهن و یک دست کنید و شکل همبرگر به آن بدهید. حتما ترک ها را بگیرید تا هنگام سرخ کردن برگرهایتان خرد نشوند.
۶. حالا برگر آماده است. داخل یک تابه نچسب مقدار کمی روغن بریزید و اجازه دهید روغن داغ شود. سپس برگرها را داخل تابه گذاشته و دو طرفشان را با حرارت متوسط رو به کم سرخ کنید تا حسابی مغز پخت شوند.
۷. در آخر کار هم میتوناید یک ورق پنیر گودا را روی برگرها بگذارید و بعد درب تابه را به مدت بیست ثانیه ببندید تا پنیر آب یشود. اگر طعم پنیر را دوست ندارید میتوانید آن را حذف کنید یا پنیر مورد علاقه خود را به آن اضافه کنید؛ و بعد لای نان گذاشته و به همراه پیاز و سس تار تار و جعفری و گوجه میل کنید.
نکات:
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست