جوجه کباب حلزونی؛ یک طعم به یاد ماندنی!
یک شنبه 11 فروردین 1398 6:11 PM
وبسایت غذالند: جوجه کباب یک غذای فوق العاده خوشمزه ایرانی است. انواع جوجه کباب مثل زعفرانی، ماستی و آبلیمویی در ایران سرو میشود. این غذای لذیذ مطابق ذائقه بسیاری از مردم است. در این مطلب طرز تهیه جوجه کباب رولی یا جوجه کباب حلزونی را آموزش میدهیم. مزیت این جوجه به سایر مدلها این است که میتوانید آن را درون یک تابه روی گاز نیز درست کنید و نیازی به زغال یا باربیکیو ندارید.
توجه کنید که مقدار نمک و آبلیموی ریخته شده در جوجه کباب باید به اندازه باشد. چون استفاده بیش از حد باعث سفت شدن جوجهها میشود. جوجه بدون آبلیمو و نمک هم که اصلا طعم و مزه خوبی ندارد. برای جلوگیری از این اتفاق جوجهها را به روغن مایع آغشته کنید. با این کار جوجهها در برابر نفوذ آبلیمو کاور میشوند. دقت کنید که نباید کره را جایگزین روغن مایع کنید. چون کره هنگام برخورد با جوجههای سرد سفت شده و باعث سفت شدن جوجه کباب میشوند.
مواد لازم
مراحل پخت
۱. ابتدا باید سینه مرغ رو به صورت نواری برش بزنیم یا به اصطلاح فیله اش کنیم.
۲. در صورتی که مرغ فقط کمی یخ زده باشه خیلی راحت و بدون دردسر و به هر اندازه و ضخامتی که بخواهیم برش داده میشود.
۳. یک عدد پیاز را ریز خرد کرده و داخل کاسه میریزیم.
۴. سپس روغن، نمک، فلفل، ماست و آبلیمو را هم به پیاز اضافه میکنیم.
۵. مرغهای فیله شده را در مواد میخوابانیم و حسابی با هم مخلوط میکنیم.
۶. سپس روی کاسه را پوشانده و حدود ۵ ساعت داخل یخچال نگهداری میکنیم تا مرغ مزه بگیرد.
۷. سپس مرغها را دانه دانه به شکل حلزون در آورده و رول میکنیم.
۸. فیلههای حلزونی را به سیخ میکشیم. (برای ماهیتابه از سیخ چوبی استفاده کنید).
۹. درون یک تابه مقداری روغن ریخته و آن را روی حرارت قرار میدهیم.
۱۰. سیخهای مرغ را داخل آن گذاشته و اجازه میدهیم تا روی حرارت ملایم سرخ شده و حسابی مغز پخت شوند.
۱۱. در تابه را نگذارید تا دو طرف مرغها را طلایی کنید.
۱۲. سپس جوجه کباب را همراه با سالاد، برنج و نان سرو کنید.
نکته:
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست