طرز تهیه اروز تاپادو؛ سفری به اسپانیا!
یک شنبه 11 فروردین 1398 6:09 PM
وبسایت غذالند: پلو اسپانیایی اروز تاپادو غذایی است که ماده اصلی آن برنج و گوشت چرخ کرده است و حالتی شبیه ته چین دارد. این پلوی سه لایه میتواند در قالبهای کوچک در هر ظرف یا یک قالب بزرگ سرو شود. از دیگر مواد موجود در این غذای خوشمزه اسپانیایی میتوان به زیتون سیاه، پیاز، نخود فرنگی، هویج، کشمش، تخم مرغ آب پز، جعفری و سیر است.
همان طور که از ترکیب مواد این پلو پیداست غذایی خوش رنگ و خوش طعم است. از جعفری هم در غذا و هم برای تززیین غذا استفاده میشود. البته این که شما برنج را همراه با چه سبزیجاتی طبخ کنید به سلیقه شما بستگی دارد. بطور مثال میتوانید از لوبیا سبز و فلفل دلمهای هم در کنار نخود فرنگی و هویج و ذرت استفاده کنید. از سبزیجات مورد استفاده در این غذا میتوان به هویج اشاره کرد.
مواد لازم
مراحل پخت
۱. ابتدا پیاز را در روغن تفت دهید.
۲. پس از آن سیر را اضافه کنید.
۳. پس از تفت دادن سیر، گوشت چرخ کرده را به آنها اضافه کنید و خوب تفت بدهید.
۴. رب را اضافه کنید.
۵. هویج و مقدار کمی آب به مواد اضافه کنید.
۶، پنج دقیقه زمان بدهید تا مواد پخته شوند.
۷. زیتون، تخم مرغ آب پز و کشمش را به مواد اضافه کنید.
۸. مواد را از روی حرارت بردارید.
۹. برنجی که خیسانده اید را آبکش کنید و همراه با هویج، لوبیا سبز، نخود سبز، ذرت و فلفل دلمهای داخل آب جوش بریزید تا بپزند.
۱۰. پس از پختن برنج و سبزیجات به روش زیر آن را سرو کنید.
۱۱. مقداری از برنج و سبزیجات پخته را کف یک ظرف کاسهای (قالب) بریزید و فشار دهید.
۱۲. حتما باید سطح برنج را صاف کنید.
۱۳. مخلوط گوشت را روی برنج و سبزیجات ریخته و با پشت قاشق صاف کنید.
۱۴. مجددا یک لایه برنج را روی مخلوط گوشت ریخته و سطح آنرا صاف کرده و خوب فشار دهید.
۱۵. محتویات کاسه را داخل ظرف مخصوص سرو غذا برگردانید.
نکات:
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست