آموزش تهیه میگو کبابی به همراه سس مخصوص آن
یک شنبه 11 فروردین 1398 5:59 PM
مجله آرگا: میگو کبابی از انواع غذاهای دریایی خوشمزه و بی نظیر است و شما میتوانید این نوع غذا را به همراه سسهای متنوع و خوش طعم میل کنید. در طرز تهیه میگو کبابی از کره و سیر و روغن زیتون و آبلیمو و جعفری و زعفران و فلفل سیاه و نمک استفاده میشود. اگر شما میخواهید در برنامه غذایی تان تنوع ایجاد کنید بهتر است از پخت این غذاهای فرنگی در منزل غافل نشوید.
مواد لازم
طرز تهیه میگو کبابی در منزل
۱. برای تهیه میگو کبابی ابتدا میگو را تمیز کنید و آنها را به خوبی بشویید سپس آبلیمو و زعفران و فلفل سیاه و نمک را درون ظرفی مناسب بریزید و همه این مواد را با یکدیگر ترکیب کنید و میگوهای تمیز شده را به مخلوط این مواد اضافه کنید تا مزه دار شوند و جعفری را به صورت ساطوری خرد نمایید و روی میگوها بریزید. در مرحله بعدی طرز تهیه میگو کبابی سیرها را رنده ریز کنید و روی مخلوط میگو بریزید و همه مواد را با کمک قاشق هم بزنید تا با سیر مخلوط شوند.
۲. روی کاسه را با کمک سلفون بپوشانید و به مدت ۳۰ دقیقه ظرفی حاوی مخلوط میگو را درون یخچال قرار دهید تا مواد به خورد میگوها بروند و میگوها به خوبی طعم دار شوند.
۳. در این مرحله از طرز تهیه میگو کبابی بعد از مدت زمان ذکر شده میگوها را از درون یخچال بیرون آورید و آنها را به سیخ فلزی و یا چوبی بکشید و کره و روغن زیتون را درون ظرفی مناسب بریزید و با کمک قلم مو مخلوط کره و روغن زیتون را روی میگوهای سیخ کشیده بریزید تا کاملا چرب شوند.
۴. سپس کباب پز را آماده کنید و میگوها را روی کباب پز قرار دهید تا کبابی شوند و در حین کباب شدن میگوها چند بار مخلوط کره و روغن زیتون را روی آنها بریزید تا از خشک شدن میگوها جلوگیری شود و این غذای خوشمزه را با سس میل کنید.
نکات طلایی:
در این مطلب با طرز تهیه میگو کبابی خوشمزه و سس مخصوص میگوی کبابی آشنا شدید که امیدواریم از طعم بی نظیر این غذای فرنگی نهایت لذت را ببرید.
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست