طرز تهیه ترشی تخم مرغ های رنگی با رنگهای طبیعی
یک شنبه 11 فروردین 1398 5:53 PM
مجله قرمز: شما میدانید که چطور مردم میگویند پاستای آنها مزهای شبیه به دریا دارد؟ و اگر نه شما چگونه میتوانید این کار را انجام دهید. ترشی تخم مرغ و سیب زمینی اثر مشابهی دارد. شما میتوانید هر سرکهای را که دوست دارید به سالاد تخم مرغتان اضافه کنید اما با استفاده از ترشی تخم مرغ سالاد شما درخشانتر و مشخصتر خواهد بود.
اما در عین حال که پوستههای تخم مرغ با رنگ طبیعی جذاب هستند، سفیدههای تخم مرغ را میتوان به همین صورت زیبا و جالب کرد. اما چطوری؟ من تخم مرغ را با اسفناج، ماچا، هویج و حتی گوگروی کره ای امتحان کردم اما همه آنها یک سایه زرد و خاکستری قهوهای داشتند، مثل پوسته تخم مرغ. این سایه بد رنگ تا قبل از زمانی بود که من بالاخره از زردچوبه، شلغم و کلم استفاده کردم که این مواد با دادن رنگ طبیعی و زیبا به ترشی تخم مرغ، مزه خوبی نیز به آن میدهند. این یعنی اینکه شما میتوانید این تخممرغهای رنگی و زیبا را از توی ظرف سرکه درآورده و روی میز غذایتان به جای ترشی هویج بگذارید (به خاطر رنگ خوبش جایگزین ترشی هویج مورد علاقه شما میشود).
طرز تهیه ترشی تخم مرغ رنگی
۱. برای شروع، قابلمه را با آب پر کنید و روی دمای بالا حرارت دهید. با مقداری نمک و سرکه سیب تخم مرغ را مزه دهی کنید (سرکه سیب تاثیر خوبی خواهد داشت) این کار باعث میشود تخم مرغ آسانتر پوست کنده شود. وقتی آب شروع به جوشیدن کرد، تخم مرغ را به آرامی با قاشق اضافه کنید. برای مدت ۸ دقیقه بجوشانید. این مدت زمانی یک تخم مرغ با زرده نیم بند به وجود میآورد که در آب نمک ترش طعم دار تحت تاثیر قرار میگیرد. برای یک زرده سفت ۱ تا ۲ دقیقه زمان را طولانیتر کنید. (البته اگر شما به روش دیگری میخواهید تخم مرغ بپزید، میتوانید آن کار را انجام دهید).
۲. آب آن را خالی کنید و در زیر آب سرد بشویید و در حالی که هنوز گرم است، پوست آن را جدا کنید. یا اگر میخواهید تخم مرغ مرمرین داشته باشید، پوست آن را جدا نکنید بلکه آن را روی سطح ظرف یا سطح تمیز کابینت بچرخانید تا پوست آن، پوسته پوسته شود اما از تخم مرغ جدا نشود. در هر صورت شما میتوانید بلافاصله فورا آن را در سرکه بیندازید یا آن را برای چند روز در یخچال نگه دارید.
۳. ترکیب اصلی طعم دهنده را بسازید. ترکیبات زیر را در یک قابلمه بریزید. آن را بجوشانید تا شکر و نمک در آن حل شود.
۴. طعمهایتان را انتخاب کنید و آنها را به قابلمه اضافه کنید! شما حتما تعجب میکنید که رنگ منجر به طعم میشود. بله حتی بیشتر از آن چیزی که شما فکر کنید. در مورد رنگ صورتی، تخم مرغها به میزان زیادی طعم شلغم میگیرند. و در عین حال تخم مرغهای بنفش ته مایه زیره تیره دارند، آنها به خصوص دقیقا شبیه کلم بنفش نیستند. رنگ زرد و نارنجی در این دسته از همه روشنتر هستند، طوری که طعم و مزه آن تقریبا شبیه به تخم مرغ سفید است.
۵. مواد تشکیل دهنده را برای ایجاد یک رنگ اضافه کنید (این مقادیر مربوط به یک دسته از مواد است) و هم بزنید تا اشباع شود. گاز را خاموش کنید.
رنگ صورتی
زرد
نارنجی
دستورالعملهای صورتی و زرد را با هم ترکیب کنید و بهترین رنگ را از هر دو به وجود آورید- نارنجی روشن. چغندر را در آب نمک حداقل یک ساعت بگذارید، سپس رنگ را بررسی کنید. اگر زمان طولانیتر شود، مایه ترشی صورتیتر خواهد شد. مخلوط را برگردانید به ظرف و قبل از آنکه روی تخم مرغها بریزید، آن را بجوشانید.
رنگ آبی یا بنفش
کلم بنفش آفتاب پرست دنیای سبزیجات است. آن را در آب بجوشانید و یک مایع بنقش پر رنگ به دست آورید. اما با سطح PH بازی کنید (چگونگی محلول پایه یا اسیدی) و میتوانید از سبز تا صورتی را به دست آورید. به دلیل اینکه مایه ترشی تخم مرغ بر اساس سرکه است شما نیاز به مقداری جوش شیرین برای تعادل محلول از رنگ سرخ گلی تا رنگ بنفش اسطوخودوسی دارید. این وضعیت مقداری گاز ایجاد میکند اما رنگ درستی را ایجاد خواهد کرد.
۶. تخم مرغها را در یک شیشه در دار که درب آن به خوبی بسته شده باشد، بگذارید (آنهایی که سایز بطریهای مخصوص مارچوبه هستند، خوب هستند). آب نمک را افزوده و رنگ افزودنی آن را در بالا اضافه کنید. درب را محکم ببندید، سپس چند بار بطری را برعکس کنید تا مطمئن شوید که گرمای مایه ترشی به همه جای شیشه رسیده است (و مایه ترشی کاملا روی تخم مرغها را گرفته است).
۷. اشباع شدن و میزان ترشی تخم مرغ بستگی کاملا بستگی به طول مدت قرار گرفتن آنها در مایع دارد. شما میتوانید آنها را در همان یک ساعت اول بردارید یا آنها را برای هفتهها بگذارید بمانند. برای ایجاد یک رنگ امبره با سایه رو به پایین، تخم مرغ را به طور مداوم بکشید.
۸. اگر همان روز میخواهید ترشی تخم مرغ را مصرف کنید، میتوانید شیشهها را روی کابینت بگذارید اما اگر زمان طولانیتری میخواهید آنها را نگه دارید، در یخچال بگذارید. از آنجایی که طعم و رنگ آنها در طول زمان شدیدتر میشود، من ترجیح میدهم تا آنها را در عرض یک هفته مصرف کنم (اما آنها برای زمانی طولانی تر هم خوب خواهند ماند در صورتی که مایه ترشی کاملا روی آنها را بپوشاند).
۹. اگر از ادویه ترشی در آب نمک استفاده کردهاید، ابتدا قبل از خرد کردن تخم مرغ، آب اطراف آن را کاملا خالی کنید بعد آن را به منظوری که میخواهید استفاده کنید.
نکات:
تخم مرغ صورتی: تخم مرغ را نصف کنید. زردهها را در یک کاسه دیگر بریزید و با سس مایونز، سس خردل دیژون، پاپریکا و فلفل قرمز مخلوط کنید. با قاشق داخل سفیدههای تخم مرغ بریزید. به آرامی شلغمهای خرد شده را روی آن بریزید. با نمک درشت و یک شاخه کوچک شوید تزئین کنید.
سالاد کارری زرده تخم مرغ: تخم مرغ را رنده و یا خرد کنید. سس مایونز، پودر کاری و مقداری کرفس خرد شده و پیازچه را به آن اضافه کنید. با مقداری نمک مزه دهی کنید. همراه با نان تست، کراکر و یا برشهای خیار سرو کنید.
هویج نارنجی گریبچی: تخم مرغها را خرد کرده و با روغن زیتون، سس خردل، سرکه سفید، لگجی، خیارشور و جعفری شده مخلوط کنید. هویجهای کوچک آب پز شده را در آب نمک (مایه ترشی) ریخته و خوب تکان داده. آن را به صورت گرم یا سرد همراه با مواد تخم مرغ مصرف کنید (گریبچی در کنار مارچوبه یا ماکارونی نیز عالی است).
تخم مرغ صبحانه بنفش: مقداری پنیر سوئیسی را روی دو تکه نان چاودار ذوب کنید. همراه با تخم مرغهای نازک برش داده، ترشی کلم و سس هزار جزیره ساندویچ کنید.
منبع: food52
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست