طرز تهیه شیر تخم کتان؛ مقوی و پر خاصیت
یک شنبه 11 فروردین 1398 5:53 PM
مجله قرمز: شیر تخم کتان یکی از مقویترین و در عین حال پرخاصیت ترین شیرهای گیاهی است که به دلیل وجود اسیدهای چرب فراوان فواید سلامتی بسیاری دارد. این شیر برای استفاده در شیرینیها، کیکها یا سوپهای خامهای بسیار عالی است. همچنین میتواند پایه اصلی انواع اسموتیهای میوهای باشد. تنظیم مقدار آب آن میتواند در میزان غلظت دلخواه موثر باشد. در صورت تهیه آن با بافت خامهای میتوان به جای خامه در انواع دستورها استفاده کرد.
شیر تخم کتان را میتوان به هنگام تهیه، با خرما، استویا یا عسل، شیرین کرد. تهیه آن به سادگی دیگر شیرهای گیاهی نیست اما ارزش تلاش کردن را دارد. من آن را با تخم کتان قهوهای رنگ درست کردم، اما شما میتوانید آن را با نوع طلایی که طعم ملایمتری دارد، درست کنید. بنابراین اگر کلا طعم کتان را دوست ندارید، میتوانید به جای آن از نمونه طلایی این دانه استفاده کنید.
یک موضوع شگفت انگیز در مورد شیر کتان این است که بدون فرایند شدن و استفاده ازمواد نگهدارنده که در اغلب مواد غذایی خریداری شده از فروشگاه وجود دارد، درست میشود. بنابراین شما دیگر نگران فاسد شدن آن نیستید. به جز این شما میتوانید در هزینه هایتان صرفه جویی کنید.
مواد تشکیل دهنده
دستورالعمل
۱.تخم کتان را در پارچ مخلوط کن بریزید و آب را به آن اضافه کنید. آن را به مدت ۱ دقیقه روی دور بالا مخلوط کنید تا زمانی که بذرها شکسته شوند. شما می توانید در حالی که هنوز قطعات مشخص هستند، کار را خاتمه دهید که در اینصورت تصفیه آن آسانتر میشود.
۲. یک کیسه شیر آجیلی یا یک لنگه جوراب شلواری (کاملا نو و ترجیحا شسته باشد) را روی پارچ مخلوط کن بگذارید و به آرامی مخلوط را روی یک کاسه بزرگ خالی کنید.
۳. همه مایع را با دقت و به نرمی فشار دهید تا خارج شود، آن را محکم فشار ندهید تا فیبر دانه در جوراب یا کیسه باقی بماند.
۴. هنگامی که تمام مایع خارج شد. دوباره آن را به پارچ تمیز شده برگردانید و لنگه دوم جوراب را روی آن بگذارید و شیر را توی کاسه خالی کنید.
۵. شیر را دوباره در پارچ مخلوط کن بریزید، در صورت استفاده از خرما، وانیل، چاشنیها و یا مکملها، آنها را در این مرحله به پارچ اضافه کنید و بخوبی مخلوط کنید تا زمانی که خرما بطور کامل خرد شود. حدود ۲ دقیقه زمان مناسبی است.
۶. با استفاده از قاشق مرباخوری یا قهوه خوری از بالای ظرف، کف شیر را بگیرید.
۷. آن را در یک شیشه دردار بریزید. به مدت ۳ تا ۵ روز در یخچال نگهداری کنید. در حالت طبیعی، بخشهای تشکیل دهنده آن از هم جدا خواهد شد بنابراین قبل از مصرف آن را بخوبی تکان دهید.
نکات مهم