دستور تهیه سالاد اسفناح و انار مرحله به مرحله
یک شنبه 11 فروردین 1398 5:49 PM
مجله آرگا - ندا خوشرو: سالاد اسفناج از انواع پیش غذاهای خوشمزه و سالم است و شما میتوانید این نوع سالاد را برای پذیرایی از مهمان هایتان تهیه نمایید. در طرز تهیه سالاد اسفناج از برگ اسفناج و دانه انار و پرتقال و مغز گردو و رب انار ملس و روغن زیتون و سرکه بالزامیک و فلفل سیاه و نمک استفاده میشود.
مواد لازم
طرز تهیه سالاد اسفناج خوشمزه و سالم
۱. ابتدا اسفناجها را پاک کنید و آنها را درون آب سرد به مدت ۳۰ دقیقه بریزید سپس برگهای اسفناج را درون آبکش ریخته و دوباره برگهای اسفناج را برای بار دوم و سوم درون آب سرد و مقداری نمک خیس نمایید و بعد از ۱۵ دقیقه آنها را از آب بیرون بکشید و درون صافی بریزید.
۲. بعد از کشیده شدن آب اسفناجها آنها را روی پارچه نخی تمیزی پهن کنید تا به صورت کامل خشک شوند. در مرحله بعدی طرز تهیه سالاد اسفناج، پوست پرتقال را بگیرید و هر پره پرتقال را به سه قسمت مساوی تقسیم نمایید سپس مغز گردو را به صورت درشت خرد کنید.
۳. برگهای اسفناج را درون ظرف سرو بریزید و دانههای انار و گردوی خرد شده و برشهای پرتقال را به اسفناجها بیفزایید و با آنها مخلوط نمایید.
۴. رب انار و سرکه بالزامیک و روغن زیتون و فلفل و نمک را درون ظرفی مناسب بریزید و با یکدیگر ترکیب نمایید سپس مخلوط سس را روی سالاد بریزید و این سالاد خوشمزه را به عنوان پیش غذا یا یک وعده غذای رژیمی میل نمایید.
نکات طلایی
در این مطلب با طرز درست کردن سالاد اسفناج آشنا شدید که امیدواریم از تهیه این نوع سالاد سالم نهایت بهره را ببرید و لحظات خوب و خوشی را در کنار اعضای خانواده خود سپری نمایید.
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست