0

کف کاذب و کاربردهای آن در طراحی داخلی

 
javid1000
javid1000
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1390 
تعداد پست ها : 53859
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

کف کاذب و کاربردهای آن در طراحی داخلی
یک شنبه 19 اسفند 1397  3:59 PM

کف کاذب و کاربردهای آن در طراحی داخلی

کف کاذب چیست ؟

کف کاذب نام کالایی است که به قرینه سقف کاذب نامگذاری شده و به کفی اطلاق می گردد که کف اصلی سازه ساختمانی نیست و جهت افزایش ارتفاع محل تردد به کمک پایه هایی بر کف اصلی طبقات نصب شده است .

ترجمه صحیح نام این کالا " کف بلند شده " می باشد که دلیل بکارگیری آن عموما جهت پوشش حجم زیادی از از کابل ها و تاسیسات است که در بعضی از اماکن بکار می رود . از آن جمله می توان از اتاق های قرنطینه ، گلخانه های مکانیزه و ... نام برد . ولی اخیرا بکارگیری انواع خاص از کف کاذب به منظور گرمایش از کف و انتقال آبهای سطحی و کاهش رطوبت و همچنین به منظور سبک سازی ساختمان ها نیز رونق یافته است . ضمناً کف های کاذب در ابعاد مختلف مانند 50×50 و 60×60 سانتیمتر تولید می شود و همچنین از متریال های متنوعی جهت تولید آن استفاده می شود از جمله : کف کاذب آلومینیومی ، کف کاذب فولادی ، کف کاذب کلسیم سولفات ، کف کاذب چوبی و یا سنگی .

کف کاذب آلومینیومی برای مکان هایی استفاده میشود که لازم باشد کف کاذب کلیه تاسیسات کف را بپوشاند و به نوعی پنهان سازی در کف برای زیبایی بیشتر کار صورت گیرد .
 
سیستم کف کاذب به منظور سبک سازی وزن ساختمان ابداع شده است و متشکل از قطعات پیش ساخته روی کف اصلی شامل سه قطعه تایل ، پایه و استرینگر می باشد که برای بهره وری و کاربرد مناسب بهتر است که نسوز و غیر قابل اشتعال باشد .

کف کاذب و کاربردهای آن در طراحی داخلی
کف کاذب و کاربردهای آن در طراحی داخلی
 

جنس کف کاذب چیست؟

پوشش های کف کاذب کفپوش های متنوعی از جمله کفپوش های صنعتی و آنتی استاتیک در انواع PVC و لمینت های H.P.L ، پارکت ، موکت و ... می باشد که در برابر سایش ،حریق و ضرب دیدگی دارای مقاومت بالا می باشند .

اجزاء کف کاذب :

کف های کاذب عموماً از اجزاء کلی تایل یا کفه ، پایه ، رابط تشکیل می شوند که بسته به نوع کف کاذب از مواد مختلفی جهت ساخت آنها استفاده می شوند .

انواع کف کاذب از لحاظ کاربردی :

کف کاذب مخصوص گرمایش

کف کاذب مخصوص پنهان سازی تاسیسات و سیم کشی ها

کف کاذب مخصوص انتقال آب های سطحی

کف کاذب مخصوص سبک سازی وزن ساختمان و … .

کف کاذب مخصوص انتقال آب های سطحی، خاک و ماسه :

این نوع از کف کاذب ها غالباً مشبک و یا درزدار می باشند و در سالن های مواد شیمیائی ، آزمایشگاه ها ، آبکاری ها وکارخانه های دارویی و غذایی و حتی دور استخرهای ورزشی و اماکن عمومی ورزشی و کشورهای شن خیز و باران خیز نصب می شوند . این نوع از کف های عموماً دارای تایل های پلاستیکی یا فولاد ضد زنگ و پایه های فولاد و آلومینیومی یا پلاستیکی می باشند و بعنوان کف کاذب ثابت غالباً در کارخانه ها و یا فضای آزاد بکار می روند .


کف کاذب مخصوص گرمایش از کف و کاهش رطوبت :

این نوع از کف ها های کاذب عموماً دارای پایه های بسیار کوتاه و تایل های نازک هستند که برای بارهای سنگین مناسب نمی باشند ولی برای انتقال حرارت بسیار مناسبند . سطح آنها عموماً از جنس هایی مانند پارکت ، HPL  ، سرامیک و کفپوش های چوب پنبه ای می باشد . این نوع کف کاذب معمولاً بصورت ثابت می باشند و پس از نصب قابلیت جابه جایی تایل ها به سادگی میسر نمی شود ، این نو ع از کف های کاذب ویژگی های منحصر به فردی از جمله موارد زیر را دارا هستند:

گزینه مناسب برای خانه های چوبی و پیش ساخته

عایق صوتی مناسب

مقاوم در برابر رطوبت و مواد شوینده

مقاوم در برابر حشرات موذی
 

 
کف کاذب و کاربردهای آن در طراحی داخلی
کف کاذب و کاربردهای آن در طراحی داخلی
 

کف کاذب مخصوص سبک سازی ساختمان :

این نوع از کف کاذب در غرفه های نمایشگاهی بیشتر قابل نصب است و به علت طراحی خاص آن مقاومت بسیار خوبی در مقابل بارهای جانبی دارد و بدون نیاز به شاسی سازی و یا محل اتکا بطور کامل مستقل از اطراف قابل نصب است . از دیگر مزایای این کف کاذب قابلیت نصب آن در سطوح ناصاف و ناهموار است . این نوع کف های کاذب غالباً با استفاده از چسب بتن مستقیماً روی سقف های بتنی نصب می شوند و نیاز به هیچگونه زیر سازی ندارند . در این نوع کف ها عموماً از تایل های به جنس گرانیت مصنوعی ، مرمر مصنوعی و چوب فشرده استفاده می شود و مناسب فضاهای اداری می باشند این کف ها معمولاً قابلیت جابه جایی خوبی دارند و در فضاهای بسته بکار می روند ، این نوع از کف کاذب ویژگی های کف های دیگر را نیز دارا هستند .

مزایا کف کاذب :

دسترسی آسان به تمامی تاسیسات (برق، لوله کشی، کانالها و ...) از طریق بلند کردن آسان هر یک از پانل های کف کاذب

رفع مشکلات مهندسی نصب و تاسیسات و طراحی در هر مرحله از بهره برداری

امکان ایجاد اصلاحات و تغییرات مقتضی در کمترین زمان ممکن و کوتاه شدن زمان اتمام پروژه

امکان جابجایی کلیه تاسیسات به مکان دلخواه و قابلیت جمع آوری و نصب مجدد

کاهش هزینه های ساخت نسبت به ساخت سنتی

عدم نیاز به لوله کشی یا سیم کشی عرضی و امکان ایجاد تهویه از کف

کاهش هزینه تعمیرات و نگهداری

امکان تنظیم ارتفاع و رگلاژ تا 3+ سانتیمتر

کاهش وزن سازه و بار مرده ساختمان

نوع روکش کف کاذب بستگی به سفارش مشتری و همچنین محیطی دارد که کف کاذب در آن استفاده می شود . بطور مثال در محیطهایی مثل اتاق سرور و اتاق کنترل باید حتما از کفپوشهای با خاصیت آنتی استاتیک استفاده کرد و یا در محیط های بیمارستانی و لابراتوارها باید حتما از کفپوش های مخصوص clean room استفاده شود .

مدیریت:تالارهای دانشگاه،دانشجو

مدیریت سابق تالارهای تلفن همراه

صفحه اختصاصی:

civilica.com/p/98085

اولین مدرسه عشق که تأسیس شد  /  درس عشق علی و فاطمه تدریس شد
گـل ادم چـو سـرشـتن به کاه ازلــی  /  اولـین کلمه که آمـوختند علـی بود علـی

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها