0

اهدای هدایای فصل زمستان

ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8838

پاسخ به: اهدای هدایای فصل زمستان
شنبه 25 اسفند 1397  9:27 AM

نقل قول tavana92
نقل قول lotfi64431

با سلام خدمت راسخونیهای عزیز

من هم در قسمت کاربران برتر و هم در قسمت برندگان زمستان 97 بودم و کلا مبلغ 50000 تومان بحسابم واریز گردید آیا این مبلغ برای هر دو مسابقه بوده  یا نه

سلام وقت شما بخیر / ببخشید بنده این موضوع را در یک پست دیگه خدمتتون عرض کردم اما هیچ پاسخی از سوی مسئولین محترم نداشتم بنابراین دوباره مطرح می کنم :

برای سال آتی ان شاء الله یک قسمتی در پروفایل کاربران قرار بدین که مربوط به پرداخت جوایز باشه و صد البته یک قسمتی هم به نام ارسال شماره شبا .

یعنی اگه کاربر کد شبای خود را ارسال نکرده باشه ، نوشته شده باشه که شما هنوز ارسال نکردید

یا اگر جایزه برنده شده باشه و واریز نشده ،‌ بنویسه که در حال واریز ،‌ یا واریز شد بنوسیه با شماره پیگیری و روز و ساعت واریز.

به نظرم اضافه کردن این بخش ها  به پروفایل کاربران ،‌خیلی خیلی کمک زیادی هم به شما و هم دوستان کاربر می کنه و از ابهامات جلوگیری خواهد کرد .

ارادتمند

سلام به شما کاربر گرامی.

کاربر گرامی تعداد درخواست های دوستان انجمن و دیگر مسابقات خیلی زیاد است. .و با توجه به اینکه کار گروه فنی راسخون فقط مربوط به انجمن نیست.و همهی قسمت های سای را باید بروز رسانی نمایند تصمیم نهایی انجام درخواست ها مربوط به این قسمت می باشد..با همه ی این موارد، تمام درخواست های شما کاربران گرامی را ، حقیربه اطلاع،واحد مربوطه  رسانم. قاعدتا بر حسب اولویت زمانبندی می نمایند که انجام بشود.یا اصلا در صف انتظار قرار نمی دهند.خلاصه کلام تمام تغییرات و تمهیدات و تصمیمات را واحد مربوطه باید اتخاذ نماید.

با سپاس

تشکرات از این پست
farshon nazaninfatemeh
دسترسی سریع به انجمن ها