0

طرز تهیه خمیر پیتزا

 
khedmatazma1
khedmatazma1
کاربر جدید
تاریخ عضویت : بهمن 1397 
تعداد پست ها : 14

فوت کوزه گری در تهیه خمیر پیتزا
سه شنبه 30 بهمن 1397  12:14 PM

آموزش دوستمون خیلی جامع و خوب بود ولی چند فوت کوزه گری هست که اگر اونها را رعایت نکنید خمیر شما به اندازه کافی حجیم نخواهد شد.

1- ولرم بودن شیر باید به اندازه ای باشد که وقتی انگشت خود را درون شیر نگه میدارید نسوزید و نزدیک به سرد شدن هم نباشد.

2- تست عملکرد صحیح خمیر مایه نیز بسیار مهم است بنابراین هماطور که دوستمان هم گفتند باید قبل از انجام کار عملکرد خمیر مایه را تست کنید تا مطمئن شوید سالم است.

3- آرد را بتدریج اضافه کنید و هرگز به یکباره آرد درون ظرف نریزید.

4- ورز دادن کافی خمیر باعث همبستگی بیشتر خمیر میشود. حتی برای ورز دادن می توانید خمیر را از ظرف جدا کرده و با ضرب به کف ظرف بزنید تا کاملا ورز داده شود. حداکثر 100 مرتبه اینکار را انجام دهید. 

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها