سس پستو؛ این سس خوشرنگ ایتالیایی
پنج شنبه 25 بهمن 1397 7:40 PM
مجله کوروش: سس پستو از جمله لذیذترین، مقویترین و البته برخلاف تصور عموم آسانترین سسها برای سرو در کنار انواع پاستا است. در این مطلب طرز تهیه آن را به شما آموزش میدهیم. امیدواریم لذت ببرید.
مواد لازم:
طرز تهیه سس پستو
1. برای تهیه سس پستو ابتدا گردو یا بادام زمینی را آسیاب کنید.
2. سایر مواد را در غذاساز یا مخلوطکن بریزید و میکس کنید.
3. در مرحله بعد کمکم روغن زیتون را اضافه کنید و هم بزنید.
4. حالا نمک و فلفل سس را اندازه کنید و مواد را حسابی با هم ترکیب کنید.
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست