0

دستور تهیه فرنی زعفرانی مجلسی و نکات آب نیانداختن آن

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

دستور تهیه فرنی زعفرانی مجلسی و نکات آب نیانداختن آن
پنج شنبه 25 بهمن 1397  7:39 PM

 
«فرنی» از آن‌دسته دسرهایی است که در هر فصل و زمانی از سال طرفداران خاص خودش را دارد. در ماه رمضان به دلیل تمایل افراد به خوردن وعده‌های شیرین و دسر مانند تهیه دسرهای خانگی خوشمزه می‌تواند بسیار بیشتر از دسرها و شیرینی‌های آماده مفید باشد.

مجله کوروش: «فرنی» از آن‌دسته دسرهایی است که در هر فصل و زمانی از سال طرفداران خاص خودش را دارد. در ماه رمضان به دلیل تمایل افراد به خوردن وعده‌های شیرین و دسر مانند تهیه دسرهای خانگی خوشمزه می‌تواند بسیار بیشتر از دسرها و شیرینی‌های آماده مفید باشد. معمولا فرنی را به دو روش می‌پزند. دو دستور پخت مجلسی فرنی مجلسی زعفرانی با آرد‌برنج و نشاسته را در ادامه بخوانید.

آموزش تهیه فرنی زعفرانی مجلسی به همراه نکات آن

فرنی زعفرانی مجلسی با آرد برنج

مواد لازم

  • شیر سرد ۲ لیوان
  • شکر ۲ قاشق غذاخوری
  • آرد برنج ۲ قاشق غذاخوری سر پر
  • آب نصف لیوان
  • شکر ۴ قاشق غذاخوری
  • زعفران آب کرده به میزان دلخواه
  • گلاب ۱ قاشق غذاخوری
  • عرق هل یک قاشق غذاخوری
  • خامه صبحانه یک قاشق غذاخوری

آموزش تهیه فرنی زعفرانی مجلسی به همراه نکات آن

طرز تهیه:

1شیر سرد را در قابلمه بریزید و روی شعله ملایم گاز قرار دهید. ابتدا شکر را اضافه کنید و کمی هم بزنید،

2. آرد برنج را کم‌کم اضافه کنید و همزمان آرام آرام هم بزنید تا آرد گوله گوله نشود.

3. به هم زدن مخلوط شکر، شیر و آرد برنج آن‌قدر ادامه بدهید تا کمی غلیظ شود. حالا گلاب و عرق هل را اضافه کنید و باز هم مرتب هم بزنید.

4. در مرحله بعد زعفران آب کرده را اضافه کنید. زمانی که فرنی به غلظت دلخواه‌تان رسید شعله را خاموش کنید.

5. برای این‌که این دسر طعم بهتری به خودش بگیرد می‌توانید در پایان پخت به دلخواه یک قاشق غذاخوری خامه پاستوریزه به آن اضافه کنید.

نکات:

  • در صورتی که می‌خواهید فرنی را کمی رسمی‌تر و مجلسی‌تر سرو کنید زمانی که آن را از روی شعله گاز برمی‌دارید بلافاصله در قالب‌های مورد نظرتان بریزید.
  • اضافه کردن زعفران در هر دو دستور پخت فرنی سلیقه‌ای است، در صورتی که دوست ندارید می‌توانید آن را حذف کنید.
  • کمی صبر کنید تا فرنی زعفرانی مجلسی مقداری ولرم شود و سپس آن را در ظرف‌های مورد نظرتان بریزید. بهتر است این دسر را سرد سرو کنید. برای این‌که فرنی آب نیندازد اجازه بدهید در دمای اتاق خنک شود.
  • اگر رژیم غذایی دارید و برای مصرف آرد‌گندم و گلوتن محدودیت دارید یا گلوتن دستگاه گوارش‌تان را به هم می‌ریزد، بهترین جایگزین برای آن‌ها آرد‌برنج است. اگر رژیم دارید و می‌خواهید فرنی را با آرد‌برنج درست کنید می‌توانید از آرد‌برنج قهوه‌ای درست کنید.
  • فرنی زعفرانی مجلسی را می‌توانید با خلال انواع مغزها مثل خلال پسته و خلال بادام تزیین کنید.

فرنی زعفرانی مجلسی با نشاسته

مواد لازم

  • شیر سرد ۲ لیوان
  • شکر ۲ قاشق غذاخوری
  • نشاسته ۲ قاشق غذاخوری
  • گلاب، پودر وانیل یا عرق هل به میزان دلخواه
  • زعفران آب کرده به میزان دلخواه
  • پودر شکلات یا شکلات آب شده در صورت تمایل یک قاشق مرباخوری

آموزش تهیه فرنی زعفرانی مجلسی به همراه نکات آن

طرز تهیه

1برای تهیه فرنی مجلسی زعفرانی با نشاسته ابتدا باید به صورت جداگانه شیر سرد را در یک قابلمه بریزید و روی شعله ملایم گاز کمی گرم کنید،

2. سپس شکر و نشاسته را به شیر اضافه کنید و به طور مرتب هم بزنید. باید مخلوط فوق را مرتب هم بزنید تا گوله نشود و به کف قابلمه نچسبد.

3. زمانی که مایه به غلظت دلخواه‌تان رسید، خامه، گلاب، پودر وانیل، عرق هل، زعفران، پودر شکلات یا هر افزودنی که می‌پسندید را به آن اضافه کنید.

نکات:

  • اگر می‌خواهید فرنی را مجلسی سرو کنید زمانی که ولرم شد آن را در قالب‌های سیلیکونی بریزید و به مدت ۲ ساعت در یخچال بگذارید تا فرنی خوب خودش را بگیرد. سپس فرنی را از یخچال بیرون بیاورید و در ظرف مناسب به آرامی برگردانید. فرنی معمولا زمانی که در یخچال قرار می‌گیرد به اصطلاح آب می‌اندازد. اما برای سرو قالبی فرنی باید آن را در یخچال بگذارید و بعد از سرو کردن بلافاصله مصرف کنید. یادتان باشد قالب را چرب نکنید چون فرنی را خراب می‌کند.
  • در صورت تمایل می‌توانید در زمان میل کردن این دسر مقداری شکلات آب شده به آن اضافه کنید.

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها