دستور پخت املت ذرت؛ مقوی و انرژی زا
سه شنبه 16 بهمن 1397 7:41 PM
وبسایت دونفره - معصومه اقدامی: املت ذرت یه ورژن از هزاران مدل املت هست که گزینه ی خوبی برای تست یه طعم جدید میتونه باشه. مخصوصا این روزها توی ماه رمضون واسه سحر یا افطار بسیار سادس و با کمترین مواد موجود میتونین بپزین و لذت ببرین. یه غذای بسیار مقوی و انرژی زا برای کودکان و نوجوانان هم میتونه به حساب بیاد.
مواد لازم جهت تهیه ی املت ذرت
مواد لازم جهت تهیه ی املت ذرت
1. مقدار روغنمون رو داخل تابه میریزیم و ذرت هارو داخلش تفت میدیم. توجه داشته باشین که ذرت نباید سرخ بشه. فقط تا حدی که بپزه.
2. تخم مرغ هارو داخل کاسه میشکونیم و خوب هم میزنیم و تخم مرغ هارو به ذرت اضافه میکنیم.
3. نمک و فلفل رو اضافه میکنیم ( لازم به ذکره که بگم مقدار فلفل رو بسته به ذائقتون میتونین کم و زیاد کنین).
4. حالا قشنگ هم میزنیم تا تخم مرغ ها با ذرت خوب مخلوط بشن.
5. حالا املت آماده شدمون رو داخل ظرف مورد نظر میریزیم و بشقابمون رو با گوجه و بروکلی دورچین میکنیم و پودر چاشنی پیتزا رو میریزیم روی املت تا طعم و عطر بهتری به خودش بگیره.
6. املت ذرت آمادس. میتونین با نون و یا خالی با سبزیجات دلخواهتون سرو کنین،نوش جان.
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست