0

سمنت برد

 
javid1000
javid1000
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1390 
تعداد پست ها : 53859
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

سمنت برد
چهارشنبه 10 بهمن 1397  12:01 AM

سمنت برد

یکی از دغدغه های دست اندرکاران صنعت ساختمان، نیاز به مصالحی به شکل صفحه است. در گذشته این نیاز به صورت سنتی با چوب قابل تاًمین بود و با پیشرفت علم و تکنولوژی صفحات مختلفی مانند ورق های فولادی، گچی، پلاستیکی و غیره گسترش پیدا کرد، اما هریک از آنها عیوب مختلفی از جمله ضعف در مقابل آتش دارند.
صفحات سیمانی الیاف­دار (fiber cement) در حال حاضر یکی از بهترین مصالح موجود برای پوشش انواع دیوار و کف بوده که با فن آوری بسیار پیشرفته تولید می­گردد.
صفحات سیمانی الیاف­دار (fiber cement) به عنوان ساخت و ساز خشک سیمانی (Dry wall cement) در ساختمانهایی که سازه آنها اسکلت فلزی یا بتنی باشد برای پارتیشن بندی، دیوار داخلی، سقف کاذب و نما با زیرسازی استاد و رانر مورد استفاده قرار می­گیرد. همچنین به منظور پوشش در ساختما­ن­هایی که سازه آنها از نوع سیستم سازه فلزی سبک ( LSF) است، برترین گزینه هستند.
 

سمنت برد
سمنت برد
 


 تاریخچه اولین تولیدات فایبر سمنت به اوایل قرن نوزدهم (1920 )  باز میگردد و اولین کسی که این محصول را با این روش تولید کرد لودویک هات چک    Ludwig Hatschek اتریشی  بود .
او ترکیبی از 90 درصد سیمان و 10 درصد آزبست را که با آب ترکیب شده بود از میان ماشین مقوا سازی گذراند که حاصل کار  صفحات نازک و مقاوم سیمانی بود.کیفیت محصولات تولید شده آزبستی با فرآیند Hatschek  با هیچ یک از محصولات مشابه قابل رقابت نبود ،علی رغم مشخص شدن سرطان زایی آزبست ، تا سال ها ی زیادی این محصول در کشور های پیشرفته نیز تولید می شد .

در محدوده زمانی دهه 1970 تا اواخر دهه 1980 میلادی فناوری کاربرد الیاف غیر سمی و سازگار با فرایند Hatschek کشف شد که هیچ یک از الیاف طبیعی و مصنوعی به تنهایی تمامی خصوصیات آزبست را نداشتند ، بنابر این برای جایگزینی آزبست از هیبرید الیاف با مدول زیاد و کم به ترتیب , به عنوان تقویت کننده و کمک فرایند استفاده شد که شامل؛ الیاف مدول بالا مثل فولاد , شیشه ،  کربن و کولار و الیاف مدول پایین مصنوعی ، مثل نایلون و پلی پرو پیلن و یا الیاف طبیعی مثل سلولز و کنف هندی بود.
صفحات سیمانی الیاف دار از لحاظ مواد تشکیل دهنده در سه دسته بندی ، فایبر سمنت برد ، کلسیم سیلیکات ، MGO  برد دسته بندی می شوند .
پنل های فایبرسمنت برد به دلیل دارا بودن الیاف” و “سیمان” تقریبا در همه کشورهای جهان به همین نام خوانده می شود. به طور کل سمنت برد یا فایبر سمنت اصطلاحی است که نشان دهنده تخته سیمانی الیاف دار است و به سه دسته : فایبر سمنت ، کلسیم سیلیکات و MGO برد تقسیم می شود.
صفحات سیمانی الیاف دار ( فایبر سمنت) از مخلوط یک دست سیمان پورتلند ، الیاف فرآوری شده سلولز ، سیلیکا کوارتز ریز و سایر افزودنی های معدنی با استفاده از فرآیند پیچیده و تحت کنترل دیجیتالی تولید می شود و در مراحل این فرآیند ، به هیچ وجه از آزبست استفاده نمی شود لذا این فن آوری دوستدار محیط زیست است و در مواردی که دوام ، استحکام و آسیب ناپذیری در مقابل آفتاب ، باران ، اشعه UV و ضربه و بار مد نظر باشد می توان به این صفحات سیمانی اعتماد کرد.
                             
صفحات سیمانی الیاف­دار (fiber cement) در حال حاضر یکی از بهترین مصالح موجود برای پوشش انواع دیوار و کف بوده که با فن آوری بسیار پیشرفته تولید می­گردد.
صفحات سیمانی الیاف­دار (fiber cement) به عنوان ساخت و ساز خشک سیمانی (Dry wall cement) در ساختمانهایی که سازه آنها اسکلت فلزی یا بتنی باشد برای پارتیشن بندی، دیوار داخلی، سقف کاذب و نما با زیرسازی استاد و رانر مورد استفاده قرار می­گیرد. همچنین به منظور پوشش در ساختما­ن­هایی که سازه آنها از نوع سیستم سازه فلزی سبک (LSF) است، برترین گزینه می­باشد.
 

 
سمنت برد
سمنت برد
 

مزایای سمنت برد

  • ترکیب مواد تمام طبیعی و سازگار با محیط زیست ،طبیعت و انسان
  • عدم وجود آزبست یا هرگونه ماده مضر دیگر
  • غیر قابل احتراق کلاس A1 مصالح ساختمانی مقاوم در برابر آتشسوزی مطابق با EN13501-1
  • عدم انتشار گازهای خطرناک حتی در زمان قرارگرفتن در معرض دماهای بسیار بالا
  • مقاوم در برابر آب – نسبت جذب آب سمنت برد پایین تر از ساختمان های بتنی است.
  • مقاوم در برابر اشعه ماورا بنفش
  • زوال ناپذیر، طول عمر بالا، نگهداری آسان
  • عایق بندی بسیار خوب حرارت و صدا
  • بدون تاثیر پذیری از حشرات مضر ، غیر قابل سکونت برای حشرات
  • به علت ترکیب مبتنی بر سیمان و سیلیکات با رنگ بیرونی آکریلیک و رنگ داخلی پلاستیک بنیان قابل نقاشی است .
  • ظاهر گرم و مناسب چوب، اما از نظر فیزیکی بهتر از آن
  • به راحتی قابل فراوری توسط ابزارهای چوبی سخت،نصب آسان
  • اقتصادی به دلیل عدم نیاز به اندود
  • با دوام در برابر ضربه های معمولی و شدید
  • سبک، به راحتی قابل انتقال ( وزن واحد بورد 8 میلیمتری  11.2 کیلوگرم بر متر مربع می باشد.)
  • بدون بو ، بدون تولید هیچگونه گاز مضر برای سلامتی انسان
  • مقاوم در برابر بسیاری از عناصر شیمیایی و ضایعات حیوانی
  • قابلیت استفاده با خیال راحت و به مراتب راحت تر در کاربردهای گوناگونی که مصالح پوششی مشابه استفاده می شود.
  • مقاوم در برابر یخ زدگی ، در سردترین شرایط آب و هوایی با اطمینان قابل استفاده است.
  • چسبندگی عالی به چند ماده عایق از اینرو به عنوان ساندویچ پنل برای اهداف متعدد قابل استفاده است.
 معایب سمنت برد
از جمله معایب سمنت برد میتوان به موارد زیر اشاره کرد:

تنوع طرح

این محصول مورد استفاده در نمای ساختمان به طور معمول در چند طرح محدود خلاصه میشود و بعد از اجرای نمای ساختمان لازم است حتما رنگ آمیزی شود.

عایق صوت و حرارت :

نمای ساختمان با این صفحات از حیث ایزولاسیون نمای ساختمان با کیفیتی به حساب نمی آید زیرا در مواد اولیه آن از سیمان استفاده شده و هیچ یک از موارد قید شده در مبحث انرژی را دارا نیست.

جرم پذیری :

صفحات سمنت برد سطح زبر و ناصافی دارد به همین دلیل جرم پذیری آن بالاست و ظرف مدت کوتاهی نمای ساختمان را دچار نقص میکند.

وزن :

هر یک متر مربع نمای ساختمان فایبرسمنت برد 10 کیلوگرم وزن داشته که به نسبت دیگر نمای ساختمان های سنتی هم ردیف خود دارای وزن نسبتا زیادی دارد و بار مرده ساختمان را افزایش می دهد.

آتش سوزی :

نمای فایبرسمنت برد درمقابل آتش سوزی مقاومتی نشان نمی دهد و مانند دیگر نمای ساختمان های سنتی نه در مهار آتش و نه در شعله ور کردن آن دخیل نمی باشد.

مدیریت:تالارهای دانشگاه،دانشجو

مدیریت سابق تالارهای تلفن همراه

صفحه اختصاصی:

civilica.com/p/98085

اولین مدرسه عشق که تأسیس شد  /  درس عشق علی و فاطمه تدریس شد
گـل ادم چـو سـرشـتن به کاه ازلــی  /  اولـین کلمه که آمـوختند علـی بود علـی

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها