کدو بره، مخصوص گیاهخواران، همه پسند و مازندرانی!
جمعه 28 دی 1397 12:02 AM
وبسایت سرآشپز پاپیون: کدو بره یک غذای مازندرانی و همهپسند است که سریع هم آماده میشود اگر پیرو رژیم گیاهخواری باشید گزینه خوبی برای شماست.
مواد اصلی
طرز تهیه
۱. در ظرفی مناسب ابتدا پیاز را نگینی خرد میکنیم و به مدت دو دقیقه با حرارت زیاد و کمی روغن در تابه تفت میدهیم نمک و زردچوبه را اضافه نموده و سیبزمینی را که نگینی خرد کرده و داخل آن میریزیم و مواد را کمی تفت میدهیم.
۲. شعله را که تا این لحظه نسبتا زیاد بود کم کرده و در تابه را بسته و میگذاریم مواد به مدت پنج تا هفت دقیقه روی حرارت پخته شود.
۳. کدوی حلقه شده را در ظرفی جدا کمی سرخ میکنیم و به مواد اضافه نموده و آن را نیز چند دقیقه تفت میدهیم و بعد گوجهفرنگیهای خرد شده و تخممرغها را روی آن ریخته و باز هم شعله را کمتر میکنیم تا مواد با در بسته ۱۰ دقیقه بپزد در مرحله آخر فلفل سیاه را روی غذا پاشیده و سرو میکنیم.
نکات کدو بره
بهتر است روی غذا مقداری گرد غوره ،گرد لیمو یا آبغوره بریزیم یا با کمی رب انار ترش آن را مزه دار کنیم.
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست