طرز تهیه کیک داکواز
دوشنبه 24 دی 1397 10:21 PM
وبسایت نمناک: یک نوع کیک و دسر است که پودر بادام و شکر برای تهیهٔ خمیر آن بکار برده می شود. کیک داکواز از چند لایه تشکیل شده و معمولاً گرد است.
مواد لازم برای خمیر کیک داکواز
مواد لازم برای کرم کارامل کره
طرز تهیه کیک داکواز
قبل از شروع سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم و یک ماسورهٔ بدون دندانه و با قطر یک سانتیمتر را درون قیف قنادی قرار می دهیم. پودر قند و الک برای ریختن آن را نیز آماده می گذاریم.
1. پودر بادام را بر روی کاغذ روغنی پهن کرده و به مدت 10 دقیقه در فر و با حرارت 150 درجه برشته می کنیم.
2. سفیده را می زنیم تا کاملاً کف کند شکر را در سه نوبت به سفیده اضافه می کنیم و آنقدر می زنیم تا کاملاً سفیده سفت شود.
3. پودر بادام برشته شده و پودر قند و سفیدهٔ زرده شده را با یکدیگر با لیسک مخلوط می کنیم.
4. مواد مخلوط شده را در داخل قیف می ریزیم. خمیر را بر روی کاغذ روغنی ای که روی سینی قرار دارد بصورت نوار های به عرض 3 سانتیمتر پهن می کنیم. ااین مقدار مایه را به 36 تکه می توان تقسیم کرد. بنا بر نوع استفاده خمیر را می توان بصورت مارپیچ بر روی کاغذ ریخته تا بصورت گرد در بیاید.
5. پودر قند یا شکر را از الک گذرانده روی خمیر را با آن می پوشانیم.
6. در فر که از قبل گرم شده با حرارت 190 درجه به مدت 5 دقیقه و 170 درجه به مدت 10 دقیقه می پزیم. پس از پختن شیرینی را بر روی پنجره سرد کن کیک سرد می کنیم.
می توان شیرینی را به همین صورت صرف کرد و یا در بین دو تکه شیرینی کرم کارامل کره و کشمش خیسانده شده را قرار داد.
طرز تهیه کرم کارامل کره
1. شکر و آب را بر روی حرارت قرار داده تا رنگ آن به رنگ کارامل دربیاید. خامه را که از قبل جوشانده ایم به این کارامل اضافه می کنیم و می گذاریم سرد شود.
2. کره را آنقدر می زنیم تا بصورت کرم در بیاید. کرم کاراملی را به کره در سه نوبت اضافه کرده، به این کرم لیکور قهوه و یا کمی نسکافه حل شده در آبجوش را نیز افزوده می زنیم تا سفت شود.
نکته
داکواز برای فریز کردن بسیار مناسب است و می توان آن را در فریزر نگهداری کرد.
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست