0

قالب بندی سازه‌های بتنی

 
sgmedhatco
sgmedhatco
کاربر جدید
تاریخ عضویت : مرداد 1398 
تعداد پست ها : 1

پاسخ به:قالب بندی سازه‌های بتنی
پنج شنبه 17 مرداد 1398  11:07 AM

اشنایی با انواع سیستم های قالب بندی بتن

سیستم های قالب بندی بتن برای کاربردها و مکان های مختلف و بنابر نیاز مشتری تغییر می کند . قالب بندی در انواع قالب بندی ستون ، قالب بندی دیوار ، قالب بندی سقف ، قالب فلزی راه سازی ، سیستم هیا قالب بندی تونلی و انواع سازه های خاص قالب بندی است که در ادامه به شرح آنها خواهیم پرداخت :

قالب بندی ستون :

قالب بندی ستون در چند مدل مختلف انجام می شود :

قالب بندی مدولار : از روش های قدیمی قالب بندی و بسیار مرسوم در ایران می باشد که از ترکیب پنل های مدولار ، کنج های فلزی و ملزومات قالب بندی ایجاد می شود .

قالب ستون پلای وود : این قالب بتن ترکیب پلای وود و بدنه فلزی می باشد . ایجاد سطح بتن اکسپوز از ویژگی های اصلی این سیستم می باشد .

قالب ستون لارج پنل : این نوع قالب بندی مشابه قالب بندی مدولار است با این تفاوت که قالب ها در اندازه های یک تکه طزاحی و تولید می شوند و با کلمپس چدنی به یکگیر متصل می شوند .

قالب ستون ال : یکی از سیستم های قدیمی قالب بندی است که به صورت دو تکه و در ارتفاع 3 متری تولید می شود و قالب ها توسط پین و گوه و کلمپس به یکدیگر متصل می شوند .

قالب بتن ستون گرد : این روش قالب بندی برای مقاطع گرد مورد استفاده قرار می گیرد و در قطرهای مختلف قابل تولید می باشد .

 

 

 

قالب بندی دیوار :

قالب بندی دیوار مدولار : از روش های مرسوم قالب بندی در ایران می باشد که از ترکیب پنل های قالب مدولار و نبشی صفر ایجاد می شود . این قالب ها توسط اتصالاتی نظیر پین و گوه ، گیره ، بلت ، مهره خروسکی و واشر به یکدیگر متصل می شوند.

قالب فلزی دیوار لارج پنل : در  این سیستم از ورق های یک تکه برای دیوار استفاده می شود و نیازی به مونتاژ و دمونتاژ مشابه قالب مدولار نیست .

قالب بندی دیوار پلای وود دو طرفه: این روش قالب بندی یکی از جدیدترین سیستم های قالب بندی است که از رویه پلی وود و پشت بندهای فلزی تشکیل شده است . بر روی پلی وودها بسته به ضخامت بتن تیرهای عمودی h20  قرار می گیرند .

قالب بندی دیوار پلای وود یک طرفه : این سیستم مشابه سیستم قالب بندی پلی وود دو طرفه است با این تفاوت که به جای استفاده از بلت و مهره ، از خرپا به عنوان پشت بند دیوار استفاده می شود .

قالب بندی پلای وود هوپاد : این سیستم قالب بندی از رویه پلی وود و بدنه فلزی و پشت بند های فلزی تشکیل شده است و توسط دنده شانه ای و گیره چدنی به یکدگیر متصل می شود .

 

 

قالب بندی سقف :

قالب سقف میز پرنده : یکی از جدیدترین سیستم های قالب بندی است که رویه پلی وود ، تیرh20  و شورینگ ( اسکافلد ) فلزی تشکیل شده است .

این سیتسم برای بتن ریزی سقف های وسیع بسیار مورد استفاده قرار می گیرد .

قالب بندی سقف فلکس : این سیستم مشابه سیستم میز پرنده است با این تفاوت که عملیات مونتاژ و دمونتاژ به صورت کامل در محل پروژه انجام می پذیرید و امکان تغییرات در انواع اشکال هندسی در پروژه را فراهم می نماید .

 

 

قالب های راهسازی :

قالب نیوجرسی :

این قالب برای ساخت قطعات پیش ساخته مانع بتنی آزادراه ها مورد استفاده قرار می گیرد و می بایست توسط مفصل های نیوجرسیکه دارای استاندارد MN5  هستند به یکدیگر متصل شوند . این قالب ها جایگزین مناسبی برای گاردیل ها هستند .

 

قالب تونل لاینینگ : سیستم هیدرولیکی قالب تونل لاینینگ برای ساخت انواع تونل راه ، اب و فاصلاب ، راه آهن و ... مورد استفاده قرار می گیرد .

 

قالب سرستون : قالب مورد استفاده در زیر ستون های پل ها و تقاطع های غیر هم سطح می باشد که در اشکال مختلف گلدانی ، نیلوفری و ... تولید می شود .

 

سایر سیستم های قالب بندی :

قالب تونلی فرم : قالب بندی یکپارچه دیوار و سقف که در پروژه های انبوه سازی مشابه مسکن مهر بسیار مورد استفاده قرار می گیرد . این سیستم فاقد ستون می باشد و به صورت یک پارچه در هر مرحله سقف بتن ریزی می شود .

 

قالب های خاص :

امکان تولید انواع سیستم های قالب بندی مطابق نیاز مشتری فراهم می باشد .

 

تشکرات از این پست
javid1000
دسترسی سریع به انجمن ها