0

چلچراغ چهل سالگی انقلاب

mohammad_43
mohammad_43
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 41934

پاسخ به:چلچراغ چهل سالگی انقلاب
جمعه 19 بهمن 1397  9:43 AM

پاسخ به:چلچراغ چهل سالگی انقلاب
پیوستن نظامیان شاه به مردم

به این ترتیب، امام خمینی (ره) با تدبیر و مردم ایران با صبر و متانت خود، قدرتمندترین ابزار سرکوب شاه، یعنی ارتش را عملاً از کار انداختند و او نتوانست آنگونه که می خواست، انقلاب اسلامی مردم ایران را سرکوب کند. حتی قبل از فرار محمدرضا شاه از ایران و با توجه به ورود ژنرال آمریکایی رابرت هایزر (Robert Huyser) به کشور ، بسیاری معتقد بودند آمریکا در پی کودتایی خونین در ایران است. اما حضرت امام که از وضع ارتش ایران بهتر خبر داشتند در همان زمان فرمودند: «احتمال این هست که شاه خائن که در حال رفتن است، دست به یک جنایت بزرگترى بزند و آن یک کودتاى نظامى است که کراراً تذکر داده ‏ام که این آخرین ضربه اوست و لکن ملّت دلیر مى‏ داند که در ارتش به جز تنى چند سرسپرده و خونخوار، که از قرار مذکور در پست هاى مهم مستقر شده ‏اند و به من نیز معرفى کرده ‏اند، جناح هاى شریف ارتش به این سرسپردگان اجازه نخواهند داد تا دست به چنین جنایتى که مخالف با ملیّت و مذهب آنان است بزنند.» امام خمینی با چنین اطمینان خاطری چند هفته بعد از فرانسه به ایران آمدند و باز هم تأکید کردند: «دیر یا زود ارتش به ملّت خواهد پیوست؛ و اصولاً به غیر از تنى چند از ارتشیان بقیه معتقد به راه ملّت هستند و من از طرز تفکّر خیلى از آنان آگاهى دارم. »

تشکرات از این پست
nargesza ali_81
دسترسی سریع به انجمن ها