پاسخ به:چلچراغ چهل سالگی انقلاب /شهدای شاخص شهرستان اصفهان
سه شنبه 16 بهمن 1397 9:56 AM
شهید مجتبی کلاهدوزان در سال ۱۳۲۵ متولد شد. او از دوران کودکی، روزهای پرتلاطم و مواجی را طی کرد و در آن دوران فقر عاطفی و مادی را چشیده بود. خودش همیشه میگفت: وقتی کودکی ۶، ۵ ساله بودم، پدرم در تجارت بازار ورشکست شد و ما را در اصفهان گذاشت و خودش به شهرهای اطراف اصفهان رفت. به این ترتیب، زمانی که به مدرسه میرفت، شکلات و تنقلات از بازار خریده و در مدرسه به همکلاسیهایش میفروخت؛ ضمن اینکه وقتی به کلاس نهم رفت، تدریس را آغاز کرد و همیشه روی پای خود میایستاد و حتی خرج و مخارج دانشگاه خود را نیز از راه تدریس، به دست میآورد. او حدود ۴ سال در عملیاتهای مختلف شرکت کرد و در ۱۵ اردیبهشت سال ۶۳ به شهادت رسید.بشنوید از شهید مجتبی کلاهدوزان: وقتی شخصی مرید کسی می شود،در او محو میشود؛ یعنی مرادش مبشود همه چیزش. همه ی روحیات و سکنات و حرکات مراد در ذره ذره وجود مرید تأثیر می گذارد. و شهید کلاهدوزان مرید حضرت امام خمینی(ره)بود. *...آنچه ما از زندگی شهید کلاهدوزان دستگیرمان شد تنها قطره ای از دریای بیکران شخصیت اوست، چرا که او خودش گفته بود:«بگذارید همه را خدا بداند» وصیتنامه شهید: خداوند باریتعالی لطف نموده و توفیق داد که در مکان مقدس خط مقدم حضور پیدا کرده و به آروزی قلبی خود برسم تا انشاءالله این مکان راهی جهت تقرب به سوی خدا و مورد رضایت وی باشد. خدا شاهد است که اگر انسان سعی کند خودش را با همه وجود، تسلیم او کند و آماده فنا شدن باشد، در فضایی قرار میگیرد که همهاش عشق است. برادران پاسدار، عزیزانم! مواظب باشید شیطان روی لباس و منزلگاه شما سرمایهگذاری نکند. با سلاح تقوا با آن مقابله کنید. نکند علقهها و علاقههای دنیا فریبتان دهد و ایثار و روحیه شهادت طلبی را از شما دور کند که نمیتوان در روز قیامت پاسخ شهدا را داد. سعی کنید مغرور نشوید و از خودراضی نباشید و خود را بدهکار سپاه و انقلاب بدانید و در رفع بدهی خود کوشا باشید و در این راه از اطاعت خدا غافل نشوید. سخنم با برادران معلم و همکارانم این است که کاری بس بزرگ و حساس را بر عهده گرفتید که کار پیامبران و انبیاء است. شما مربیان، سرمایههای این مملکت هستید و تمام رفتار و اعمالتان همانطور که میدانید در محضر خداست. با حوصله و تقوا و معلومات در کلاس حاضر شوید. مادرم! خداوند تو را اجر عظیم دهد. چرا که خدمات بزرگی به اسلام و مسلمین داشتی و حق مادری را که مدیریت خانواده است، خوب انجام دادی و اگر مدیر داخلی خانواده خوب انجام وظیفه کند، قوام خانواده بسیار مستحکم بوده و خیلی خوب میتواند رسالت خود را تمام کند. تو وظیفه خود را انجام دادی. من در حق تو خیلی کوتاهی کردم. مرا ببخش.