زندگینامه شهید: سید حبیب الله خلیفه سلطانی در سال 1327 در یک خانواده مذهبی و کارگری در اصفهان بدنیا آمد. پس از تحصیلات ابتدایی متوسطه در سال 47 برای ادامه تحصیل به دانشگاه صنعتی تهران رفت و در سال 1351 فارغ التحصیل شد و برای اشتغال به ذوب آهن اصفهان رفت ولی به دلیل فعالیت های مذهبی و انقلابی و درگیری با رؤسای ذوب آهن اخراج شد و مدتی به کارهای متفرقه پرداخت. وی چندین بار به علت فعالیت های سیاسی، مذهبی توسط رژیم پهلوی و آخرین بار 3 سالبه زندان افتاد و در سال 1356 از زندان آزاد شد. پس از پیروزی انقلاب ابتدا به کمیته دفاع شهری رفت و با تشکیل سپاه پاسداران به عضویت سپاه درآمد و در قسمت های مختلف مثل آموزش، پرسنلی، امور مالی، قائم مقام و عضویت در شورای مرکزی سپاه پاسداران اصفهان خدمت نمود. و بالاخره در تاریخ 23/02/1361 قائم مقام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی منطقه 7 کشور به همراه همسر تلاش گرش خواهر بتول عسگری و فرزند دلبندش روح الله بر اثر تصادف اتوبوس مسافربری با یک تریلر در جاده ساوه به اصفهان که از محل خدمت خود باختران عازم اصفهان بود به حق پیوست. صفات اخلاقی: شهید بهشتی: آقای مهندس حبیب الله خلیفه سلطانی فرد بسیار لایقی است. شهید مفتح: من از مقاومت های آقای مهندس خلیفه سلطانی زیر شکنجه دژخیمان و نماز شب های او در زندان الهام ها گرفتم. سرتیپ صیاد شیرازی: برادر شهیدم حبیب، شخصیتی بود و چهره ای بود که مطالعه و تحقیق پیرامون نحوه زندگی کردنش در راه خدا نشانه ای از زنده بودن مقام شهید است و به ما الهام می بخشد که چگونه راه پر ارزش شهدا را ادامه دهیم. خدا مقامش را در بهشت والا دارد. سردار رحیم صفوی: از خصوصیات این شهید آنچه به یاد دارم عبارتست از تقوی، اخلاص، متعهد بودن نسبت به خط امام و پیوند ایشان با روحانیت متعهد، منظم بودن، روح ایثار و فداکاری به اسلام، صبور و مقاوم بودن در انبوه مشکلات و تهمت ها است. فرازی از وصیت نامه شهید: هنگامی که مبارزه برای پیروزی انقلاب شروع شد به عظمت رهبری امام پی بردم. مرجعی که از آغاز از او تقلید می کردم اینک برایم به صورت پیشوایی درآمد که با روش پیامبر گونه اش باید برای مبارزه آستان بوس درگاهش شد. چه شکوهمند است مبارزه در مسیری که فرزند رسول خدا با لیاقتی امام گونه هدایتش می کند و ایران به دنبال او حرکت می کند. نه ایران که جهانی مستضعف و چه زیباست راهی که انسان احساس می کند هر لحظه و در هر کاری سعادتمند است و عجبا این قدر لطیف که در صورت لحظه ای غفلت آنهایی که حتی شاگرد امام بوده اند و معلم اخلاق سقوط می کنند و چه باشکوه است این انقلاب با همه آزمایش هایش. و چقدر لطف از جانب خداوند که انقلاب همه دردهایم را مداوا کرد. امیدوارم که خداوند مرگی را نصیب همه ما گرداند که بتوانیم به هنگام مرگ علی وار فریاد زنیم: «به خدای کعبه رستگار شدم».
![پاسخ به:چلچراغ چهل سالگی انقلاب /شهدای شاخص شهرستان اصفهان پاسخ به:چلچراغ چهل سالگی انقلاب /شهدای شاخص شهرستان اصفهان](http://isfahan.irib.ir/documents/697863/108088567/shahidkhalifeh.jpg?t=1431335620668)