راه اندازی و هوشمند کردن خانه – بخش اول
سه شنبه 11 دی 1397 2:14 PM
شروع کردن کار با وسایل خانه هوشمند و هوشمند کردن خانه میتواند بسیار چالش برانگیز باشد. در این نوشته سه قسمتی، ما سعی خواهیم کرد نگرانی و شک را کنار بگذاریم و به شما نشان دهیم که چگونه چنین فرآیندی را شروع کنید. اگرچه در بسیاری از موارد تنها تعداد محصولات هوشمند خانگی حائز اهمیت است، اما در زمان شروع چه باید بکنیم؟ این انتخاب میتواند به زودی شما را مشغول کند و شما را به فکر این بیاندازد که برای هوشمند کردن خانه اول از هر چیز چه کاری باید انجام دهید.
ما اینجا هستیم تا به شما کمک کنیم نظریات خود را به مرحله عمل رسانده و خانه خود را به مکانی هوشمند، ایمن و بسیار راحتتر تبدیل کنید. اگر در مورد فناوری خانههای هوشمند اطلاعات چندانی ندارید، فهمیدن نکاتی بیشتر در مورد آنها میتواند کارساز باشد.
در پشت پرده همه فناوریهای موجود، طرح خانه هوشمند میتواند فوقالعاده ساده باشد. ساختمانهای هوشمند دارای ابزار متصل به اینترنت هستند که به شما کمک میکنند وسایل و سیستمهای مختلف را مدیریت کنید. این وسایل می تواند هر چیزی باشد؛ از یک یخچال فریزر گرفته تا آنتن مرکزی ساختمان.
بر اساس این قواعد ساده، تعریف خانه هوشمند تا حد زیادی به چیزی بستگی دارد که از آن میخواهید. تنوع بسیار زیادی میان کنترل کردن تلویزیون با استفاده از صدای خود و چراغ کاری، ایمنی و سیستم ترموستات کاملا خودکار وجود دارد.
اگر کنجکاو هستید و هنوز میخواهید بدانید که چه نوع چیزهایی را میتوانید در هوشمند کردن خانه خود انجام دهید؛ در ادامه بعضی از موارد موجود در خانههای هوشمند را با هم خواهیم دید.
این یک سوال بسیار رایج است؛ و بهترین نقطه شروع این است که بدانید هوشمند کردن کدام نواحی خانه برای شما جذابتر خواهد بود. به عنوان مثال این موارد را می توانید با استفاده از گوشی هوشمند و یک نرم افزار ساده کنترل کنید:
این فهرست به هیچ وجه طولانی نیست. قدرت تخیل میتواند تنها محدودیت شما در هوشمند کردن خانه باشد. تقریبا همه چیزهایی را که در فیلمها دیدهاید را میتوانید در دنیای واقعی نیز پیدا کنید، پس به محض اینکه در مورد چیزهایی فکر کردید که میخواهید کنترل آنها را به دست گیرید، وقت آن است که به شیوه این مدیریت فکر کنید.
محبوبترین و رایجترین شیوه برای هوشمندسازی خانه، استفاده از یک دستیار دیجیتال است. در این زمینه سه گزینه در اختیار دارید:
هرکدام از این دستیاران دیجیتال دارای مزایا و معایب خود هستند. پس در اینگونه مواقع باید بهترین مورد را مطابق با نیازهای خود انتخاب کنید. در ادامه در مورد مزایا و معایب هر کدام حرف خواهیم زد؛ تا نگاهی به آنها بیندازید و ببینید که کدام را ترجیح میدهید.
از زمان شروع به کار خود در سال ۲۰۱۴، Alexa در حال پیشرفتهای زیادی بوده و نشانههای چندانی از ضعف را نشان نداده است.
گزینهای در دسترس که گزینههای بسیار زیادی را در اختیار شما قرار میدهد. برای کاربران اندروید، این همان دستیار دیجیتالی آنها خواهد بود.
اگر همیشه از اکوسیستم Apple استفاده میکنید؛ مطمئنا Siri را میشناسید و اکنون می توانید از وی برای کنترل کردن خانه هوشمند خود استفاده کنید.
انتخاب دستیار دیجیتالی به خودتان بستگی دارد. اگرچه میتوانید ببینید که Alexa مزایای بیشتری نسبت به معایب دارد، دستیار گوگل متعادل است، در حالی که معایب Siri بیشتر از مزایای آن است مگر اینکه کاملا به Apple متعهد باشید. تجهیزات خانه هوشمند به بهتر شدن زندگی و آسایش و راحتی شما کمک فراوانی خواهد کرد. در قسمت بعدی این مقاله وبسایت خانه هوشمند مبنا، سایر سختافزارهایی که باید انتخاب کنید را معرفی میکنیم.