0

اهدای هدایای فصل پاییز

kafokhon
kafokhon
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 1125

پاسخ به:اهدای هدایای فصل پاییز
سه شنبه 16 بهمن 1397  9:21 PM

ظاهرا سوءتفاهمی شده  شما یکبار زنگ زدین که من نتونستم شبا پیدا کنم فردا دوباره زنگ زدین  اونروز هم نفرمودین که برنده شدم فقط فرمودین مشخصاتو دادین ولی شبا ندادین که همان  روز من بانک رفتم و شماره شبا گرفتم و همان روز براتون ارسال نمودم ولی بهر حال اشکال نداره بازم ممنون

نقل قول ravabet_rasekhoon

نقل قول kafokhon

عرض ادب و احترام دارم خدمت شما

چندی پیش با من تماس گرفته شد بخاطر برنده شدن که شماره شبا خدمتتان ارائه دادم ولی اکنون که لیست برندگان رو اعلام نمودید در هیچکدام از مسابقات نامی از خودم نمیبینم لطفا پیگیری نمایید با کاربری kafokhon

با سلام، احترام و تشکر از فعالیت شما کاربر گرامی و مشارکت همه‌ی انجمنی‌های بزرگوار 

به اطلاع شما می رسانیم اینکه نام شما در لیست برندگان بوده، کاملا صحیح می باشد  ولی جهت تکمیل مشخصات کاربری شما چند مرتبه تماس گرفته شد و چند روزی را هم صبر کردیم تا مشخصات شما  کامل ارسال گردد.(شبای شما ارسال نشده بود) متاسفانه چون به موقع شبای خود را ارسال نکردید و از طرفی ما هم در تاریخ مقرر باید لیست برندگان را تحویل می دادیم لذا مجبوریم شدیم قرعه‌کشی دیگری جهت جایگزینی نام شما انجام دهیم و به همین دلیل نامتان در لیست برندگان درج نگردیده است. با تشکر 

تشکرات از این پست
aftabm ravabet_rasekhoon
دسترسی سریع به انجمن ها