طرز تهیه پاستیل انار ویژه شب یلدای کودکان
شنبه 1 دی 1397 11:49 AM
با فرا رسیدن شب یلدا کدبانوهای ایرانی به فکر درست کردن دسرها و غذاهای مخصوص این شب زیبا هستن. در این مقاله طرز تهیه پاستیل انار که مورد علاقه کودکان هست رو آموزش می دهیم.
شب یلدا یا همان شب چله یکی از بهترین و ماندگارترین شب ها برای ایرانیان است. کودکان هم از این قاعده مستثنا نیستند و شب چله برای شان یک شب به یاد ماندنی است. این بار با پاستیل های خانگی به شکل انار کودک تان را خوشحال کنید.
شکر | یک دوم پیمانه |
گلوکز مایع | یک چهارم پیمانه |
پودر ژلاتین | یک چهارم پیمانه |
آب میوه طبیعی (آب انار) | ۱۵۰ میلی لیتر (تقریبا یک پیمانه سر خالی) |
شکر و پودر ژلاتین را با هم مخلوط کنید.
گلوکز را به آنها اضافه کنید.
آب میوه را هم اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار بدهید.
اجازه بدهید تا مایع به جوش بیاید و شفاف بشود.
بگذارید کمی از حرارت بیفتد و قالب های مخصوصی را با آب سرد مرطوب کنید و مایع را به آرامی درون آنها بریزید.
البته من یک قطره رنگ خوراکی قرمز ریختم برای شکل های انار. شما می توانید نریزید.
در یخچال بگذارید تا خنک شوند.
به روشی که ژله را جدا می کنید پاستیل ها را از قالب جدا کنید و در صورت تمایل در شکر دانه رنگی ریز بغلطانید.
نکته ۱ : گلوکز مایع در لوازم شیرینی فروشی موجود است.
نکته ۲ : اگر قالب مخصوص نداشتید مایع را در ظرف چهارگوش بریزید و وقتی سفت شد با کاترهایی که در آب جوش فرو می کنید آن ها را به دلخواه برش بزنید.
نکته ۳ : در تمامی دستورها منظور از پیمانه، پیمانه پلوپز هست.
منبع : motherschef.niniweblog.com