بررسی لینک های داخلی
شنبه 1 دی 1397 9:16 AM
لینک های داخلی یکی از تکنیک های سئو on page (درون صفحه) میباشد. لینک سازی داخلی نوعی لینک سازی است که از داخل سایت به دیگر صفحات سایت لینک داده می شود و تنها کاربران را به مطالب درون سایت خودتان ارجاع میدهند. لینک های داخلی آدرسی مشابه آدرس اصلی سایت دارند که ادامه ی مسیر به آدرس اصلی سایت اضافه شده و گوگل به همین ترتیب متوجه می شود که لینک، از نوع لینک داخلی است.
برای مثال نوار منوی موجود در صفحه شما شامل تعداد زیادی لینکهای داخلی است و همچنین لینکهایی که از داخل یک صفحه سایت شما به محتوای صفحه دیگری از سایت شما ارجاع میدهند نیز مثال دیگری از لینکهای داخلی هستند.
ساختار یک سایت ایده آل را به اصطلاح ساختار تارعنکبوتی گویند، به گونه ای که صفحات داخل سایت همه و همه از طریق لینک ها به صفحات دیگر و در نتیجه به صفحه اصلی پیوند داده شوند.
همانطور که می دانیم تمام تارهای عنکبوت همگی به هم متصل هستند و عنکبوت با استفاده از این تار ها به هر جایی که بخواهد میرود اما اگر به هر دلیلی یکی از این تارها پاره شود عنکبوت برای رفت و آمد دچار مشکل میشود .ساختار گوگل نیز به همین صورت است و ربات ها و خزنده های گوگل با توجه به لینک هایی که درون سایت خود به مطالب مشابه میدهید مسیر رفت و آمد خود را انتخاب می کنند و در سراسر صفحات شما گردش میکنند، که این امر برای سئو و بهینه سازی سایت شما بسیار موثر است و اثرات خیلی مطلوبی بر روی سایت شما میگذارد.به طور مثال در وبسایت نمره الف (www.nomrealef.com) به درستی از لینک سازی داخلی استفاده شده است .این سایت یک فروشگاه دانلود پروژه میباشد که به خوبی بین تمام صفحات آن لینک داخلی وجود دارد.
ساختار لینک داخلی به صورت زیر است:؟؟
< a href="http://www.same-domain.com/" title="anchor text"> Anchor text </a>
مزیت های لینک سازی داخلی
یکی از مزیت های مهم در لینک سازی داخلی آن است که باعث افزایش سرعت ایندکس شدن سایت شما میشود و سایت شما خیلی زود و با سرعت بسیار بالایی در نتایج گوگل ظاهر میشود، زیرا خزنده های گوگل با استفاده از لینک هایی که درون صفحات داخلی سایت خود ایجاد میکنید به همه صفحات سایت شما سر میزنند و سایت را با سرعت بیشتری ایندکس می کنند.
یکی دیگر از مزیت های آن بهبود تجربه ی کاربری (UX) می باشد. زیرا هنگامی که مقالات و مطالب سایت شما واقعا کاربردی و جذاب باشد و کاربران و مخاطبان شما از خواندن آن مطلب و مقاله لذت ببرند، قطعا مقالات پیشنهادی دیگر نویسنده را نیز مطالعه خواهند کرد.
با لینک کردن صفحات به همدیگر، کاربر را متقاعد می کنید که حرف های گفتنی زیادی برای او دارید و می توانید به او اطلاعات بیشتری درباره مطلب موردنظرش بدهید. بنابراین می توانید بازدید کننده سایت را مدت زمان بیشتری در سایت نگه دارید که در نتیجه وضعیت Bounce Rate سایت شما بهبود می یابد .
با داشتن استراتژی لینک سازی داخلی اصولی و پیوند برقرار کردن بین صفحات مختلف سایت، می توانید محتواهای قدیمی را از خاک خوردن نجات بدهید. بهتر است مطالب قدیمی را هر از چند گاهی ویرایش کنید و با کلمات کلیدی جدید، به روز رسانی کنید.
نوعی لینک سازی است که با استفاده از افزونه ی Automatic SEO Links و نصب آن در قسمت کنترل پنل سایت می توانید کلماتی را به عنوان کلمهی کلیدی معرفی کنید و هر موقع در متن از کلمات کلیدی استفاده کردید به طور خودکار به صفحه ی هدف (landing page) لینک داخلی انجام شود.
هم چنین می توانید از برنامه نویس سایتتان بخواهید که این ویژگی را به راحتی برایتان کد نویسی کند به طوری که مطالب و محصولات مرتبط را به کاربران خود پیشنهاد دهید.چگونگی پیشنهاد دادن مطالب مرتبط به کاربر با کمک کلمات کلیدی صورت می گیرد. یعنی تمام صفحاتی که کلمه کلیدی مورد نظر را داشته باشند به این صفحه لینک خواهند شد. کاربر هم با استفاده از این ویژگی با مطالعه هر مطلب می تواند مطالب مرتبط را هم مطالعه کند و در نتیجه بیشتر در سایت خواهد ماند.
2.دستی
اگر لینکی بدون افزونه و بدون کد نویسی در مقالات و مطالب شما ایجاد شود را لینک سازی دستی گویند .لینک هایی که در مطلب خود میسازید و به دیگر مطالب مرتبط داخل سایت خود لینک میدهید جزء این دسته از لینک ها میباشند. با این روش میتوانید به مخاطبان خود بفهمانید که در این زمینه اطلاعات بیشتری در سایت وجود دارد و با کلیک بر روی آن لینک کاربران به صفحه مربوطه هدایت میشوند . این نوع لینک سازی تأثیر بسیار خوبی بر روی گوگل و بازدید دیگر صفحات توسط کاربران دارد.
3.منوها
در این روش شما باید تمام کلمات کلیدی سایت خود را بررسی کنید، اگر هر کلمه کلیدی، صفحه هدف مربوط به خودش را نداشته باشد برای آن ها باید یک صفحه جدا بسازید . استفاده از این روش در منوی سایت های فروشگاهی بسیار مهم است.
کلماتی که برای منو سایت خود انتخاب میکنید روی سئو سایت شما بسیار تاثیر مثبتی میگذارند زیرا این کلمات دقیقا کلماتی هستند که شما درست انتخاب کرده اید و درست قرار دادن آن در منو باعث افزایش ورودی سایت شما میشود.
4.صفحه اول سایت :
مهم ترین بخش و صفحه هر سایت ، صفحه اصلی آن سایت است. صفحه ی اصلی سایت شما برای گوگل بسیارمهم است. این موضوع باعث میشود لینکی که درون صفحه اصلی قرار میگیرد ازاهمیت بسیار بالایی برخوردار باشد و رتبه صفحات لینک شده برای انکرتکست آن لینک در گوگل افزایش یابد. اگر صفحه اصلی سایت خود را فقط جهت افزایش درآمد و و سود آوری ساخته باشید و به فکر بر قراری ارتباط کاربر با سایت خود نباشید قطعا شکست میخورید.
صفحه اول باید دسته بندی مرتبی داشته باشد. مقالات ، محصولات ، درباره ی ما و تماس با ما هر کدام نیازمند صفحه ای مجزا هستند که لینک های هر صفحه به راحتی در صفحه ی اصلی پیدا شود. این لینک ها در منوها و در فوتر قرار می گیرند که به دلیل اینکه در هر صفحه ی داخلی نیز منو و فوتر سرجای خود ثابت هستند باعث می شود که همیشه در دسترس کاربر قرار داشته باشند و از طرف دیگر نیز تکرار این بخش ها در دیگر صفحات باعث می شود اعتبار صفحه اصلی نیز متمرکز به لینک های داخلی محتوای آن شود.