طرز تهیه سالاد شیرازی
دوشنبه 26 آذر 1397 11:10 AM
مواد لازم سالاد شیرازی | |
---|---|
خیار | 2 عدد |
گوجه فرنگی | 2 عدد |
پیاز | 1 عدد |
آبغوره | به میزان لازم |
پونه خشک | به میزان لازم |
نعنا خشک | به میزان لازم |
فلفل | به میزان لازم |
1. برای تهیه این سالاد خوشمزه ابتدا خیارها را پس از شستن و جدا کردن سرشان پوست می گیریم و آن ها را خرد کنیم. برای خرد کردن سریع بهتر است روی خیار پوست کنده برش های عمودی نزدیک به هم درست کنیم و بعد خیار را برمی گردانیم و عمود بر برش های داده شده و با ارتفاع نیم سانتی برش می زنیم.
2. بعد از خرد کردن خیار مقداری نمک اضافه می کنیم و گوجه فرنگی ها را پس از شستن و جدا کردن سر آن ها به صورت نگینی و هم اندازه با خیارها خرد می کنیم. توجه کنید اگر گوجه فرنگی ها زیاد شل و آبکی هستند بهتر است داخل آن ها را خالی کنید و سپس خرد کنید.
3. در این مرحله پیاز را هم به صورت نگینی و خیلی ریز خرد کنید. برای خرد کردن پیاز می توانید همانند خیار عمل کنید یعنی ایتدا بر روی پیاز برش های عمودی می زنیم و سپس به صورت عمود بر برش ها خرد می کنیم. توجه کنید پیاز سالاد شیرازی نسبت به خیار و گوجه باید کمی ریزتر خرد شود.
4. پس از آماده کردن و خرد کردن خیار ، گوجه فرنگی و پیاز آن ها را داخل ظرفی که برای سالاد در نظر گرفته ایم می ریزیم. سپس مقداری جعفری را به صورت ساطوری خرد می کنیم و اضافه می کنیم و بعدش مقاری فلفل ، نعنا خشک ، آب غوره ترش یا آبلیمو ترش و کمی هم نمک اضافه می کنیم و به آرامی همه مواد را باهم مخلوط می کنیم و بعدش سرو می کنیم. امیدواریم از خوردن این سالاد شیرازی خوشمزه و ساده لذت ببرید.