0

ترشی چغاله بادام

 
yassimanusha
yassimanusha
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : تیر 1389 
تعداد پست ها : 3101
محل سکونت : تهران

ترشی چغاله بادام
پنج شنبه 23 دی 1389  12:16 PM

 

 

 

برای سبز ماندن چغاله ها در ترشی، از کات کبود و برای ترد ماندن شان، از آب آهک استفاده کنید. اگر می خواهید چغاله ها سبز بمانند، به اندازه نوک قاشق چای خوری کات کبود، همراه با 5 قاشق نمک در یک لیتر آب حل کرده، چغاله ها را درون آن بریزید ، طوری که محلول روی چغاله ها را بگیرد.به مدت یک شب، بگذارید چغاله ها درون محلول بمانند.سپس، چغاله ها را از صافی رد کنید.برای ترد شدن چغاله ها، یک قاشق غذاخوری آهک را در یک لیتر آب حل کرده، سپس صبر کنید تا ته نشین شود.آب روی آهک های ته نشین شده را بردارید و چغاله ها را به مدت یک شبانه روز درون آن قرار دهید پس از آن آب درون چغاله ها را هر 3- 2 ساعت یکبارعوض کنید تا مطمئن شوید آهکی درون چغاله ها باقی نمانده باشد.چغاله ها را روی یک پارچه پهن کرده تا آب اضافی آن ها کاملا گرفته شود.چغاله ها را درون شیشه بریزید و از آن بچشید اگر نمک آن ها کم بود به آن ها نمک اضافه کنید چرا که اگر نمک چغاله ها کم باشد پس از مدتی شل می شوند. چند حبه سیر، چند شاخه ترخون و مقداری موسیر را به محتوای شیشه اضافه کنید.وقتی شیشه پر شد درون آن سرکه بریزید تا حدی که روی چغاله ها را بگیرد.درب آن را به طور کامل ببندید، طوری که هوا به هیچ وجه وارد آن نشود.پس از دو هفته ترشی آماده است.

worldfood.ir

یاس

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها